Ministerie van DefensieCURAÇAO – Het ministerie van Defensie heeft op 31 december de Curaçaose autoriteiten geholpen omdat de verdachten in de zaak-Wiels voor hun leven vreesden. In de politiecel in Barber zit verdachte Dangelo D. vast. Dat laat Defensie weten op de website.

“Er was informatie voorhanden dat zij voor hun leven moesten vrezen. De compagnie in de West van de Koninklijke Landmacht stelde prikkeldraad ter beschikking voor het beveiligen van de politiepost en leverde wapens en munitie voor het Vrijwilligerskorps Curaçao”, aldus Defensie.

5 reacties op “Defensie: ‘Wij beschermden verdachten in zaak-Wiels’”

  1. Prikkeldraad, wapens en munitie werden ter beschikking gesteld.
    Als er moet worden geschoten , dan schiet het Vrijwilligerscorps. Wellicht op eigen volk. “Doe Het Zelf” tot het uiterste doorgevoerd. Makamba soldaten doen hier dus niet andermans vuile was.

  2. Het feit dat deze criminelen voor hun leven vrezen dan weten ze toch met wie ze te doen hebben, en wie ze zo bedreigt. Dat van Pretu komt nu terecht in een heel ander licht….MOORD of ZELFMOORD..?? Maar als ze al weten voor wie ze zich zo vrezen, dan zou het wel helpen als ze eens hun mond zouden open doen, zodat die lui worden opgepakt, en dan hoeven ze ook niet meer bang te zijn. Als ik bedreigt word dan ga ik toch naar de Politie in de hoop dat zij mijn angst gevoelens kunnen opheffen, en dan ben ik ook niet meer bang als ik weet dat die betreffende mensen achter slot en grendel komen. Oooh ja …Het zijn tenslotte Curaçaose Polities en die zijn zelfs bang… DUS HET STINKT …….Cajosh

  3. Als ze nu nog even vertellen uit welke hoek de bedreiging kwam, dan kan het onderzoek ook weer verder.

  4. Dieptriest dat mensen die hun hele leven hard gewerkt hebben moeten rondkomen van een schamele AOV terwijl we wel tonnen spenderen aan de bescherming van grote criminelen.

  5. Daarmee geeft men dus impliciet aan dat de zogenaamde zelfmoord in Barber toch geen zelfmoord was.
    Maar ja, dat wist het hele eiland al vanaf dag 1. Enige probleem is dat de daders nog altijd niet zijn gepakt.