PolitieCURAÇAO – Een minimarket aan de Cabo Verdeweg is gisteravond rond 21.00 uur overvallen. Twee gemaskerde mannen gingen met vuurwapens in de hand de minimarket binnen. De twee zijn te voet ontkomen en maakten geld en telefoonkaarten buit.

Een van hen verwondde tijdens de overval een Chinese man door met een pistool tegen zijn hoofd te slaan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht met een hoofdwond, maar kon weer naar huis na behandeling.

Informatie
Het overvalteam van de politie is op zoek naar informatie. Ben je getuige geweest of heb je iets gezien of gemerkt, bel dan het overvalteam 8666140, 8666192 of 8666109 tijdens kantooruren. Je kunt daarnaast tips geven via nummer 917 of via de anonieme tiplijn 108.

10 reacties op “Minimarket Cabo Verdeweg overvallen”

 1. @ERIK ,

  Je moet wel niet beordelen ik heb een aantal jaren in stenen koraal gewoont ligt dichtbij. En heb veel goede mensen uit de omgeving leren kennen. Je hebt overal rotte appels zitten dat betekent niet dat ze allemaal hetzelfde zijn!

 2. Er is wel degelijk poltiie aanwezig…

  Bij Su’Legria bijvoorbeeld was denk ik 75% van de politie aanwezig die dienst hadden…. 🙂

  Prioriteiten stellen heet dat 🙂

 3. telegraaf.nl ;;drone wordt ingezet tegen overvallen op curacao…nederland stuurt voor 3 maanden een drone naar curacao om overvallers vanuit de lucht te volgen…misschien dat het helpt..met infrarood camera om ook s’nachts inzetbaar te zijn

 4. 12 jaar geleden heb ik mij met mijn ydk vrouw gevestigt op Curacao,na enkele vakantie/inspectie’s ging ik over stag, daar mijn vrouw graag voor haar vader wilde zorgen,voor mij was het geen punt ik vond het eiland wel mooi en dacht misshien is er nog wel wat te verdien in de bouw,nee dus,ik heb veeel curuptie mee gemaakt(zo als ik ooit wel eens heb beschreven)maar op dit eiland slaaat het op dit moment de pan uit,12 jaar geleden werden er een paar

 5. @Carlos Kort, Verschillende touristen die hier komen vragen mij inderdaad altijd. Waar is de politie? Ik zie nooit politie hier? Is het dan zo veilig?

 6. De Curaçaose Politie is nooit aanwezig, het is altijd het zelfde. Ze patroullieren niet en zijn gewoon niet present.Curaçao lijkt wel een land zonder Politie, dat door dieven word geregeerd. Waarom de Curaçaose Politie zo bang is, is een fenomeen, de oorzaak daar van is misschien ver in de geschiedenis te zoeken. Ze vermeiden konfrontatie. Ja Vermeiden is beter dan genezen. De Politie van Curaçao is geen echte politie het is meer een hulp korps voor het volk, die na een overval of een misdaad voorbij komt om berichten te schrijven en getuigen te bevragen, en wat op te ruimen, maar niet van plan is een echt onderzoek in te leiden. Bij die Helmin Wiels moord is het wat anders, ze moesten de wereld wel wat bieden, met de hulp van Nederland USA, St.Maarten etc hebben ze toch wel wat meer durf gehad enigzins een onderzoek te doen om aan resultaten te komen….bijna een jaar lang…kom nou…..Cajosh

 7. gelukkig nieuw jaar

 8. Vraag: wat doet Sirbi y protega voor het volk
  die criminelen worden niet gepakt en voldoende afgestraft
  het volk en ondernemers zijn de angsthazen geworden
  wel worden bestolen alsof wij vogelvrij zijn

  Diefstal en berovingen moeten opgelost worden
  die criminelen moeten de angsthazen worden
  het volk moet zich veilig voelen

 9. Ondanks de oproep om ‘virtual cops’ door de premier blijft het bussines as usual voor de criminelen. Men staat er bij kijkt er naar en de veiligheid op ons eiland zakt steeds verder naar een ongekend dieptepunt. Misschien moeten we ‘virtual taxpayers’ worden om het apathisch bestuur wakker te schudden.

 10. Tja, Caboverdeweg.

  Dat is Seru Fortuna, een wijk waarin criminaliteit zo gewoon is dat je ‘crimimineel’ gewoon op je CV zet.