• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – In de mondi bij Playa Kanoa is vanmiddag rond 13.28 uur een lijk gevonden. Het lichaam van Steven Melchior Rosaria was opgehangen aan een boom. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam in beslag genomen voor onderzoek. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. 

29 reacties op “Lijk gevonden aan boom bij Playa Kanoa”

 1. @sander, Nederlanders zijn Nederlanders, en ik wordt moe van Nederlanders. ik neem aan dat jij er ook eentje bent gezien je als typisch nederlands betweterige commentaar, dat toontje daar wordt ik moe van,helaas voor jouw typisch nederlands, en dat is wereldwijd bekend. sander.

 2. @Fred Schiedam,

  Doet Curacao het toch niet zo slecht vergeleken met veel zuid amerikaanse landen. Waar zeuren we eigelijk over. Bedankt voor je cijfers.

 3. In aanvulling op nardy wat rekenwerk:

  Nederland: per 100.000 inwoners 0,9 moorden;
  Curacao: per 100.000 inwoners 17,3 moorden
  Venezuela: per 100.000 inwoners 85 moorden.

  Oftwel: op Curacao zo,n 19 maal meer moorden per inwoner dan in Nederland en
  in Venezuela zo’n 5 maal meer moorden dan op Curacao.

  Een uiterst bedenkelijk en zeer triest beeld voor Curacao.

 4. Gaat ‘ie weer met de vergelijking tussen Nederland en hier. Kom daar toch eens los van, mensen! Je staat de ontwikkeling van Curacao in de weg door steeds te zeggen “maar in Nederland doen ze ook domme dingen”. Ja, natuurlijk, maar wat kan ons dat schelen? laten we iets moois maken van dit eiland en niet blijven vergelijken met een ander land. Curacao is toch onafhankelijk? Grijp dan die kans om het beter te doen!

 5. @danny,

  even een leermomentje:

  dat is nu wat men bedoelt met een vooroordeel krijgen.
  je moet iedereen op zich beoordelen, niet omdat iemand tot een bepaalde groep behoort.

 6. Zo veilig zijn jullie in NL niet in twee dagen zijn er twee jongeren vermoord in Amsterdam West. op minder dan 1 Km verwijderd van de eerste moord. Ook moet het leger de politie helpen in Amsterdam Noord. Hollanders kijk niet verder dan je neus lang is.

 7. Vandaag in de telegraaf: AMSTERDAM ZET LEGER IN TEGEN CRIMINALITEIT! Gaat ook lekker daar in Nederland.

 8. ik begin moe te worden van die Nederlanders,wat een naar volk!!!

 9. @leo, Wat voor nut heeft het om te gaan vergelijken terwijl het hier gebeurt? In Nederland kent men elkaar niet en heb je open grensen waardoor o.a. oosteuropeanen binnen een paar uur in Nederland kunnen roven.. dat is op Curacao wat moelijker..
  En de nl mensen die in het buitenland zitten voor drugs hebben wel vaak een naam als Fadiel, Urvin. Ruwensly etc.

 10. @patrick in NL worden bejaarden verkracht op Dushi Korsow beroofd, vermoord en het ziekenhuis in geslagen.

  @leo wij wijst er altijd met het vingertje naar NL. Het aantal NL-ders die in het buitenland wegens drugs vast zitten LET OP weegt niet op tegen het aantal Aniliaanen die wegens drugs vast zitten, zeker nooit bij Porto Medico op de airport geweest als KLM of ARKE vliegt.

  Indien hij dood was voor hij werd opgehangen, is denk ik de boodschap duidelijk.

 11. @anthonia
  ik ga in juni weer. Met het allergrootste plezier. Blijf jij maar lekker in nederland, daar is toch helemaal geen criminaliteit? Of beter, ga naar jamaica, domenicaanse, puerto rico, ozo veilig. Ik tel in ieder geval de dagen af om weer naar het mooie curacao te gaan.

 12. Waarom word er altijd naar “anderen” gewezen als er iets, goed of slecht, gebeurd?
  Er is, in dit geval, iemand overleden (moord of zelfmoord), dat is nieuws. Wat heeft Nederland, de inwoners, verkrachte bejaarden of beroofde bejaarden te maken met het onderwerp?

 13. Mensen het is niet netjes en ook niet het schikte momenten ,om na een vondst van een lijk .
  Zo ,over irritante en gruwelijke gebeurtenissen van Curaçao en Nederland te uiten .
  Daarom zijn de Politie en Forensische dienst in dienst .
  Laat Justitie zijn werk doen om conclusie te trekken ..
  Want dat is hun Wettelijk functies ,en niet van toeschouwers ( jullie )

 14. Naar wat ik begrijp is het zelfmoord..

 15. Voordat er gespeculeerd wordt, moeten we op het politieonderzoek wachten.

 16. Op curacao worden oude mensen beroofd maar in Nederland worden ze verkracht dat hoor je ook regelmatig in het nieuws nee dat is lekker.

 17. Rex

  Altijd als er iets op Curacao gebeurt dan word er met een vinger gewezen terwel er in Nederland veel meer gebeurt.
  Tegen woordig komen mensen met een k…t smoes dat je Nederland niet mag vergelijken met Curacao omdat het 100x groter is en er wonen 16.655.037 meer mensen in Nederland.
  Ja en dan ? in elke land heb je moorden / overvallers ….. enz ga jij maar eens kijken hoeveel Nederlanders er in buitenlandse gevangenissen zitten vooral voor drugs smokel.
  Kijk het is niet goed wat er op Curacao gebeurt maar dat gebeurt in elke land.

 18. @Joyce Nou Anthonia, sorry hoor, maar volgens mij is het in NL of waar dan ook niet ander.

  Even een paar moordcijfers (2013):
  NL: 16.805.037 inwoners en 157 moorden = 1 moord per 171.038 inwoners
  Cur: 150.000 inwoners en 26 moorden = 1 moord op de 5769 inwoners

  Dus ja. in NL gebeuren moorden ook.
  Alleen in Curaçao zo’n 29,6 x zo vaak.

 19. @Joyce en Patrick, Waarom vergelijk je een land met 19 miljoen inwoners met een piepklein eilandje waar iedereen elkaar kent? Je gaat Belgie toch ook niet vergelijken met Rusland? Dus gewoon terug naar het onderwerp!
  Daarnaast in NL zitten de gevangenissen vol met allochtonen en op Curacao zitten er voornamelijk autochtonen in de gevangenis!

 20. @Abraham Mossel, we zijn er nog. De registratie van het wilde westen via wikicrimes.org wordt voortgezet. Komt er aan…

 21. Dit soort berichten heeft een weinig positieve werking op het toerisme. Maar maak je geen zorgen, want het bestrijden van criminaliteit is in Nederland ook maar bijzaak. Parkeerbonnen schrijven en snelheidsovertredingen beboeten en ander ongevaarlijke treiterbezigheden heeft prioriteit. Boeven vangen is namelijk erg gevaarlijk. Voor je het weet hang je !

 22. Nou Anthonia, sorry hoor, maar volgens mij is het in NL of waar dan ook niet anders. Tuurlijk is dit erg en schrikbarend, maar wij wonen er niet minder graag door op ons eiland. Het eiland is klein en daardoor komen dit soort zaken direct in het nieuws. Ik begrijp jouw opmerking daarom echt niet. Recent nog hier geweest of ga je alleen maar af op alle negatieve berichten in de media?
  Verder sterkte aan de nabestaanden van dit slachtoffer.

 23. RIP men.

 24. Sorry: rivaliSerende…

 25. Anthonia,

  Wou je zeggen dat er in Nederland hellemaal geen criminaliteit is ? er gebeurt hier nooit wat zeker we hebben allemaal van die liefies rond lopen buiten.

 26. @ Anthonia @

  Wou je zeggen dat Nederland crimineel vrij is ? hier gebeurt zeker nooit wat.

 27. vreemd?
  ik ben benieuwd wat hier nu weer achter zit….

 28. Nou,Philippe Maaskant ik weet niet of u nog volop werkt,maar ik denk dat U het dit jaar 2014 het heel erg druk krijgt met pennencrimmicura,het word gekker als gek nu hangen ze ze al op,politie gaat onderzoeken naar de doodsoorzaak,nou als hij eerst is doodgeschoten en daarna is opgehangen is helemaal het hek van de dam.Trouwens ik weet niet of er moterbewaking ingevoerd is door Navaro maar hier rijden al een week lang om de 5 á 10 minuten motoren rond,of zou dit intemidatie zijn voor de wijk????????.of zoeken ze iemand kan ook toch.Goed nieuw jaar 2014 toe gewenst aan alle personen op dit Forum

 29. Lieve help,wat is er in hemelsnaam allemaal mis bij jullie?
  Ik kan niet begrijpen hoe het mogelijk is dat er nog mensen zijn die daar willen vertoeven,laat staan vakantie vieren.
  Heel veel sterkte met al deze ellende.