Logo IPKO (1)CURAÇAO – Afgevaardigden van het parlement van Aruba, Nederland, Sint Maarten en Curaçao komen van 7 tot 10 januari bijeen voor het interparlementair Koninkrijksoverleg. Tijdens het overleg worden er verschillende onderwerpen besproken betreffende de landen van het Koninkrijk.

Namens Curaçao nemen Mike Franco, Elmer Wilsoe, Zita Leito, Alex Rosaria, Amerigo Thodé, Charles Cooper,  Humphrey Davelaar, Omayra Leeflang en Glenn Sulvaran deel aan het overleg.

Onderwerpen
Enkele onderwerpen die ter tafel komen zijn: integriteit, racisme en tolerantie in het koninkrijk, onderwijs, kinderrechten, samenwerking op het gebied van gezondheidszorg en het beter benutten van de economische mogelijkheden binnen het koninkrijk. Er wordt ook een bezoek gebracht aan het Carmabi Research Institute, Aloe Vera Plantation Curaçao en de Universiteit van Curaçao.

5 reacties op “Interparlementair Koninkrijksoverleg”

 1. Wie er nu nog denkt dat dit overleg eitjes op leverd moet toch echt van lotje getikt zijn.Aan de ééne kant van de tafel een Maffia delegatie zonder diploma’s en aan de anderekant van de tafel een deligatie die allemaal een kots emmer naast hun stoel hebben staan?.En Gerrit de Raaf onze nieuwe MP ??( waar hij hard aan werkt) is op vakantie,daar hij de tweede afwijzing niet meer weer mee wil mee maken.Heeft Gerrit de Raaf eigenlijk wel al zijn diplomaat paspoort ingeleverd??????????????????.

 2. Het vrije verkeer tussen Nederland en Curacao laten bestaan is iets waar Amerigo Thode zich sterk voor maakt.

  Logisch, gezien het feit dat zijn zoon herhaald veroordeeld is voor drugssmokkel. Zijn ‘business’ moet natuurlijk wel kunnen doorgaan.

  Ik heb overigens de Nederlandse delegatie geinformeerd over de historie van Thode, Wilsoe en Cooper zodat ze weten dat ze voor de vorm beleefd kunnen zijn maar verder deze Statenleden met de grootste minachting kunnen behandelen. Hier neemt ook niemand hen serieus, laat staan in Nederland.

 3. THode, Cooper, Wilsoe weten alles van racism.. ze zijn de hele dag er mee bezig jegens andere bevolkingsgroepen!

 4. Lekker gezelschap:
  Wilsoe: loopjongen van Robbie dos Santos (denk aan zijn idiote verzoek aan de US om de tegoeden van witwasser dos Santos vrij te geven);
  Rosaria: grote mond tijdens de verkiezingscampagne van Pais maar daarna de grootste lafaard van het parlement gebleken;
  Cooper: belangrijke pion in het mafiakabinet Schotte;
  Thode: vader van een groot drugsbaron die het waagde vragen te stellen over het reisgedrag van minister Palm. Dat kan, maar Thode hield wel 2 jaar laf zijn mond toen partijman Schotte tonnen over de balk gooide met snoepreisjes waarop hij zelfs een prive fotoslaaf meenam.

 5. Praten, praten, praten …………… zonde van de tijd.