• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ariel sharon novum:apCURAÇAO – De toch al kritieke toestand van de vroegere Israëlische premier Ariel Sharon is verder achteruitgegaan. Dat heeft directeur Zeev Rotstein van het Tel Hashomer-ziekenhuis bij Tel Aviv vandaag meegedeeld. Volgens Rotstein is het leven van Sharon in gevaar, maar lijdt hij geen pijn.

De 85-jarige Sharon verkeert al acht jaar in coma na een zware hersenbloeding. Rotstein zei dat de toestand van Sharon ‘langzaam en gestadig verslechtert’. Volgens de artsen werken niet alleen de nieren, maar ook andere vitale organen van Sharon niet meer naar behoren.

© Novum

4 reacties op “Toestand Sharon verder achteruit”

  1. @ DushiPatria,onder welke steen ben uit gekropen?met eerst medelijden te hebben met familie en heel Israel en daarna hem de hel in prijzen,het was een groot man en heeft altijd zijn land verdedigt en dat kan je niet van alle MP zeggen,hij stond voor zijn volk voorop in de lini,wat betreft zijn lange lijden hij heeft in een coma geleeft,want de Israelischewet verbied om de stekker er uit te trekken,hij heeft niet geleden.EN het is voor u te hopen dat een heel goede beveiligde anonieme E-mail heb,en nog beter is het dat u uw excus aan bied,het is voor u te hopen dat inderdaad de mossad niet leest.maar toch nog een pretig 2014 toe gewenst.

  2. @dushipatria, Sharon heeft er niemand gedood hoor..

  3. Natuurlijk, wens je dit niemand toe en vooral de familie wens je sterkte, maar dit is wel de slachter van Sabra en Chatilla. De man was ook een regelrechte provocateur en oorlogzoeker. Hell come take its toll.

  4. Trieste zaak en wie heeft er baat bij gehad?