KorpspolitieCURAÇAO – Het politiekorps van Curaçao ontkent dat de militaire bijstand op oudejaarsavond iets te maken zou hebben gehad met terrorisme. Diverse media berichtten dat er een terreurdreiging zou zijn. Volgens het korps was daarvan geen sprake, al zijn er wel maatregelen getroffen uit voorzorg.

Waar de militaire bijstand wel mee samenhing, licht de politie niet toe. Verdere mededelingen wil het korps niet doen.

Dangelo D.
In de politiecel in Barber, die op oudejaarsavond militaire bewaking genoot, zit Dangelo D. vast. Voor het leven van deze verdachte in de zaak-Wiels wordt gevreesd. Eerder hing Luigi Florentina alias Pretu zich op in hetzelfde politiebureau.

5 reacties op “Politie: hulp militairen NL niets te maken met terrorisme”

 1. Het is erg dat we het zelf niet kunnen, erger nog dat onze politie het niet kan.

  het zal wel een slip off the mind zijn of een slip off the pencil, in het AD vandaag staat een verklaring dat als er een terroristische dreiging was dat de MinPres Asjes het als eerste zou weten . in de Ad staat dan
  ,,Als er inderdaad sprake was
  van een terroristische dreiging
  dan had ik als staatshoofd daar
  als eerste van geweten”
  even voor de duidelijkheid, onze Min-Pres is geen staatshoofd, dat kan hij wel denken en willen maar onze staatshoofd is de Koning en word hier ter lande vervangen door de Gouverneur.

 2. @ 007. De BVD werkt sinds het wegsturen van Gumbs erg goed

  Daar is niets over bekend, integendeel en wie heeft het over de BVD?

 3. Zorro, De BVD werkt sinds het wegsturen van Gumbs erg goed en heeft alles in de gaten.. zij zullen dan ook Asjes op tijd inlichten.

 4. Zou Asjes echt serieus denken, dat terroristen hem als eerste zullen opbellen over een aanslag? Hij is weer in de war.

 5. ‘Terreurbedreiging op Curacao’ , klinkt helemaal niet verkeerd gezien het aantal aanslagen dat dagelijks gepleegd wordt op onze mensen en hun gezinnen. Wordt nu echter in verkeerde stelling gebruikt.
  Geen militaire hulp voor onze oudjes, wonna be staatshoofd?