radioCURAÇAO – Radio Hoyer 2 kijkt vanavond van 18.00 tot 20.00 uur terug op het bewogen jaar 2013. Te gast zijn hoofdofficier van Justitie Guillano Schoop, onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang en Nelly Schotborgh van Transparency International. Premier Ivar Asjes sluit de show af.

Daarnaast zijn de Nederlandse artiesten Gordon en Gerard Joling opgetrommeld.

Ingezonden vragen
Uiteraard zijn ingezonden vragen hartelijk welkom. E-mail naar hoyer2@radiohoyer.com en wie weet komt jouw vraag ter sprake aan tafel. De uitzending van de eindejaarsshow is te beluisteren op 105.1 FM of via internet.

5 reacties op “Eindejaarsshow Radio Hoyer 2 sluit 2013 af”

 1. Tja, waar zullen we het over hebben:

  http://www.scribd.com/doc/194663192/Wikicrimes-2013-dec-Curaçao

  voor wie een overzicht wil met een kaartje van een maand criminaliteit op Curaçao.

  wie meer wil weten …

  http://www.scribd.com/doc/190944654/Criminaliteit-op-Curaçao

 2. Vraag aan Asjes. Wanneer gaat de regering de jaarrekening van 2010 tot 2012 presenteren aan het volk en dan met name de kosten van de ministers.

 3. Ik heb een vraag voor Omayra Leeflang.

  Nu de PAR uiteen is gevallen, van de PNP ook niets meer over is en PAIS haar verkiezingsbeloftes niet is nagekomen is Omayra Leeflang de enige op wie ik nog kan stemmen. Kan zij bij de volgende verkiezingen niet met een lijst komen met integere en intelligente kandidaten?

 4. Vraag voor Ivar Asjes: heeft u het teveel ontvangen salaris van Selikor inmiddels teruggestort?

  Hopelijk stelt Rick Hart de vragen, een van de weinige journalisten met ballen op di eiland.

 5. Vragen aan Guillano Schoop:

  Wanneer gaat Brian Mariano, inmiddels een jaar geleden tot een jaar cel veroordeeld voor de smokkel van een kilo drugs, de gevangenis in of hoeft hij zijn straf niet meer uit te zitten? Als ik mijn zoontje voor straf naar zijn kamer stuur gaat hij nu en niet jaren later.

  Wanneer gaat Nelson dos Santos de gevangenis in? Hij reed zonder rijbewijs en met absurde snelheid drie mensen dood maar werd na een week alweer vrijgelaten terwijl er naar verluid niet eens een rechtzaak meer komt.