KorpspolitieCURAÇAO – Bermuda ontkent dat een bewaker een gast met een gummiknuppel geslagen heeft. Manager Ad Aben laat weten dat de ‘knuppelaar’ geen relatie heeft met de discotheek of de beveiliging. Hij stelt tegenover Versgeperst.com dat het personeel juist veel geduld heeft getoond met de onhandelbare man.

Aben: “Deze gast stond zowel mijn barpersoneel als andere gasten uit te schelden, zich te misdragen en wilde vervolgens niet naar de security die dienst deed luisteren toen ze hem vriendelijk verzochten naar buiten te gaan. In plaats daarvan begon hij deze te bedreigen. Dit ging dermate ver dat de security besloot hem onder begeleiding naar buiten te brengen, waarna de jongeman weer helemaal wild werd.”

Buiten
“De jongen bleef doorgaan met problemen maken buiten de deuren van Bermuda. Door zijn waardeloze gedrag trok hij ook de aandacht van omstanders die zich er mee zijn gingen bemoeien, en waar uiteindelijk iemand hem op zijn hoofd sloeg met een knuppel. Met andere woorden: degene die geslagen heeft met een knuppel was absoluut niet in dienst van Bermuda en heeft niks met Bermuda te maken.”

Onjuiste weergave
Aben betreurt van de ontstane ophef. “Bermuda komt nu slecht in het nieuws, terwijl onze security juist 200 procent geduld heeft getoond met deze gast.”

7 reacties op “Bermuda: ‘Onze bewaker sloeg niet met knuppel’”

 1. God dank dat Vrouwe Justitia naast haar zwaard en weegschaal ook geblind-doekt is. Zo zie je maar weer (mocht het vorige artikel op waarheid berusten, zie mijn vorig commentaar) verklaart Bermuda beveiliging geheel iets anders dan dat artikel. Geduld is een schone zaak. Het is altijd goed om alvorens commentaar te leveren, zeker, meer dan 1 informatie-bron te horen, lezen etc. alvorens te oordelen (commentaar leveren dus).

 2. @Ikke, Dat is waar. Bij Bermuda komen veel mooie dames.. Reden is omdat er een goede security is veel lastige dronken mannen niet worden toegelaten. Ook loopt de security door Bermuda en houden ze bepaalde mensen in de gaten. Op die manier kan iedereen een leuke tijd hebben en dat is in andere plaatsen wel is anders!

 3. @zeepie, bij Bermuda zijn meer mooie dushi’s dan bij iemand thuis.

 4. Ik ben voorstander van een burgerwacht. Daar ben ik normaal gesproken tegen, maar als je ziet hoe opzichtig justitie faalt (Brian Mariano, Nelson dos Santos, Gerrit Schotte en nu Bermuda waar de goede het gevang in gaat en de slechte vrijuit gaat) dan is dat geoorloofd.

 5. Mooi is dat… Wordt er bij je ingebroken – politie niet thuis. Beroofd? Jammer dan “fasten your seatbelts” wordt er hooguit geroepen. Jatten ze je auto? Pech gehad, politie heeft geen tijd. Maar zorg je voor eigen bewaking en een knuppeltje… Opeens is de hele pers, politie, justitie en politiek beschikbaar om je door het slijk te halen. Dushi Korsou!

 6. Security ban Bermuda doet altijd top werk
  Ben er zelf een keer uitgezet omdat ik lastig was, weekje later (nuchter) mijn excuses aangeboden en gepraat met die kale hoofd security en was opgelost.
  Mijn ervaring is dat als je je gedraagt en aanwijzingen opvolgt er niets aan de hand is .
  Juist in Bermuda wordt opgelet dat mannen niet vervelend worden bij vrouwen en als mensen lastig worden grijpt de security van Bermuda in ieder geval in, ongeacht wie het zijn. Kunnen andere security van andere tenten nog wat van leren.
  Heb zelfs een keer gezien dat ze een overval wisten te voorkomen op het Waaigat waarvan de overvallers gewapend waren.
  En de security die geslagen heeft met een knuppel is normaal werkzaam bij een cafe in Punda.

  Maar inderdaad Ad, waar is de security met hond gebleven op de parkeerplaats? Is geen overbodige luxe denk ik

  Frank

 7. Ik ben juist voorstander dat de bewakers een knuppel hebben die ze kunnen gebruiken om dit tuig aan te pakken! en Ad, graag ook security op de parkeerplaats!