• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gwenette marthaCURAÇAO – De op Curaçao geboren topcrimineel Gwenette Martha heeft vrijdagavond een liquidatiepoging overleefd in Amsterdam-Zuid. Het wapen van de aanvaller weigerde. Zijn advocaat heeft vandaag een bericht uit Het Parool hierover bevestigd tegenover de NOS.

Martha maakte een wandeling in de buurt van de Amstelveensweg toen uit een zijstraat een man met een vuurwapen kwam. Hij haalde de trekker over, maar het moordwapen weigerde. Martha en zijn belager raakten hierop in een worsteling, maar de beoogd schutter wist te ontsnappen.

Aangifte
Martha heeft aangifte gedaan bij de politie. Zelf geniet hij overigens geen beste reputatie. De naam van Martha is opgedoken in een onderzoek naar een groot aantal liquidaties in het criminele circuit.

18 reacties op “Gwenette Martha overleeft liquidatie: pistool weigert”

 1. De volgende keer zal het pistool niet weigeren.

 2. Het zijn boeven, die Marthas.

  Weet u het verschil tussen Gwenette Martha en Rudsel Martha?

  Gwenette Martha vult lijkenzaklken, Rudsel zijn eigen zakken.

 3. “Nou ja zeg”, fijn om te lezen dat dat zwarte tuig daar op Curaçao lokale producten zijn. Kunnen daar de makamba’s tenminste niet de schuld van krijgen.

 4. Dacht net aan het fantasievermogen van vele YdK, vooral die die iets te verbergen hebben en kwam op het volgende scenario: Deze boef laat zogenaamd een aanslag op zichzelf plegen (vriend die met een defect pistool een schot op hem lost), mischien is er helemaal geen schot gelost en heeft het alleen in Martha’s fantasie plaats gevonden. Hij moet tenslotte even een low profile houden en een zogenaamde aanslag is daar een aardige hulp bij. De zieligerd.

 5. @Nou ja zeg, Gwennette is op curacao geboren hoor. Zijn broer is trouwens al eerder vermoord..

 6. ‘Product van Curaçao’…..nou nou. Het feit dat hij zwart en Martha heet, wil niet per definitie zeggen dat hij ‘product van Curaçao is’. Kan zomaar een product uit Nederland zijn. Weliswaar zwart en met een uit Curaçao komende naam, maar in Nederland geboren en opgegroeid.

  Gaan de reacties om wat we op Curaçao slecht vinden lopen of gaat het om het Curacaosche volk zonder pardon afslachten?
  Laten we de zaken wel zuiver houden.

 7. Volgens Marije Vaders is Gwenette Martha misdienaar in de kerk.

 8. Die man is zwart en heet Martha, maar hoeft daardoor niet per definitie op Curaçao te zijn groot geworden. Vele Antilliaanse jongeren die zich in Nederland schuldig maken aan criminele activiteiten, zijn vaak in Nederland geboren en groot geworden. En dat zijn dus echt wel Producten uit Nederland.
  Dus niet de kleur of naam bepaalt of het een Curacaosch product is. Laten we de zaken wel zuiver houden.

 9. ken hem niet, is ook niet intressant en dat het via een advocaat moet wil alleen maar zeggen dat hij in een getuigen beschermingsprogram wil. en wil terug keren richting Curacao.

 10. Best wel Jammer het klinkt raar maar het ruimt wel lekker op als ze elkaar uit moorden.
  Ik kan er niet mee zitten en ik kan er geen traan om laten als het wel gelukt was.

 11. Edgar, de realiteit is dat wanneer in Nederland de naam Curacao valt de eerste associatie dan niet mooie stranden en historisch Willemstad is, maar criminaliteit en een geldverslindende corrupte regering waarvoor de Nederlandse belastingbetaler mag opdraaien.

  En deze associatie wordt uitstekend in stand gehouden door Gwenette Martha en zijn vriendjes.

 12. Geloof niet dat de wereld zou rouwen wanneer dit figuur naar de andere wereld wordt geholpen.
  Staat in Nederland te boek als extreem vuurwapen gevaarlijk en zeer geweldadid.
  Product van Curacao.
  Mogen we trots op zijn.

 13. Ik wil niet veel zeggen,maar die genen die dit stuk heeft mogen plaatsen!,word nooit geen P R de Vries,,@ en wat betrefdt,Gerrit de Raaf, John? ,kent u het spreekwoord,met het een been staat je er al in,maar het tweede moet nog volgen,probleem voor hem,maar dit soort onkruit ruim je meestal niet in één keer op,en zeker niet met een waterpistooltje waar geen water in zit(heb je hem door),omdat als ze in het nouw zitten een pathologisch verhaal verzinnen om in de kijker te komen en daar zijn er veel van.

 14. Kwestie van tijd, wat men zaait zal men oogsten is het spreekwoord toch ?

 15. Deze man lijkt me de ideale schoonzoon.

  Voor Gerrit Schotte wel te verstaan.

 16. Geluk is met de dommen.

 17. jammer dat het pistool weigerde.
  dit soort mensen verdienen het om in angst te leven.

 18. Zo zou ik het ook vertellen.
  Elk verhaal heeft minstens twee versies..
  Even afwachten maar.