• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een 80-jarige man is gisteren rond 04.59 uur bestolen en mishandeld in Brievengat. Hij werd door de politie op de grond aangetroffen in de buurt van een supermarkt, met een snee in zijn voorhoofd en een breuk in zijn linkerarm ter hoogte van zijn elleboog.

De man liep in de omgeving van de school Feffik, toen hij werd aangevallen door twee mannen die hem sloegen met een stuk steen. Na zijn gouden ketting en portemonnee buitgemaakt te hebben, gingen de daders ervandoor. Het slachtoffer is vervolgens hulp gaan zoeken bij de dichtstbijzijnde supermarkt/cafetaria, waar de politie werd gebeld. Hij is per ambulance naar het Sehos gebracht. De zaak wordt verder onderzocht door het overvalteam.

Informatie
Het overvalteam is op zoek naar informatie. Heb je iets gezien of weet je meer van de beroving, bel met 8666140, 8666192 of 8666109. Ook telefoonnummers 917 en de anonieme tiplijn 108 staan open voor tips.

13 reacties op “Bejaarde man (80) geslagen met stuk steen en beroofd”

 1. Wikicrimes.org bijgewerkt.
  Kaartje met “een maand criminaliteit” (excl drugvangsten of huiselijk geweld)
  http://www.scribd.com/doc/194663192/Wikicrimes-2013-dec-Curacao
  Overzicht veilige gebieden en actieplan.
  http://www.scribd.com/doc/190944654/Criminaliteit-op-Curacao

 2. Het is toch maar iets op Curaçao waar ik geboren ben, ze beroven een tachtig jarige man, is dat een schande. Deze bendes kunnen wij niet meer opvoeden het is te laat ze hebben allang bloed gelikt, en weten nu dat ze met een gun geld kunnen maken zonder al te grote consequenties te hoeven te vrezen.Het overval team is opzoek naar informaties, heb je iets gezien of weet je meer over de beroving….?? Dat is zo cinisch….Ik vraag de Politie om informaties, en hebben zij wat gezien….?? Natuurlijk niet ze waren in hun bureau aan het schuilen, en rapporten schrijven dat ze niets hebben gezien. De Curaçaosche Politie is nooit present en nooit daar waren ze behoren te zijn, op straat. De dag zal nog kommen waar de Politie zelfs overvallen word, en pas dan zullen ze merken dat het te laat is want het respect en de vrees voor de wet is allang weg. DE POLITIE MOET VEEL MEER PATROULLEEREN OP STRAAT, EN VEEL DURFEN……!!!!!! Cajosh

 3. Kunnen we niet op elke straat een gewapenden agent of militair neerzetten.. Bepaalde wijken moeten razzias gehouden worden waar elk huis wordt onderzocht en alle wapens worden ingenomen..

 4. In Brievengat is nota bene een politiepost, dat zou het wat veiliger moeten maken, maar helaas is de poitie nergens te vinden.
  Het is bijna oud jaar en de criminelen willen vuurwerk kopen. Het is te ziek voor woorden.

 5. Zijn deze laffe hufters misschien niet op vakantie om hier Kerst te komen vieren? Opknopen aan de hoogste cactus als ze worden gepakt.

 6. Geef burgers het recht op vuurwapens te dragen. Geef burgers het recht om zich op gelijke voet te kunnen verdedigen tegen de boeven. Als de overheid faalt, geef burgers dan tenminste het recht om het zelf te doen.

 7. echte helden………….

 8. Tegenwoordig worden we een aantal malen per dag met onze neus op het feit gedrukt dat Curaçao geregeerd wordt door een totaal incapabele regering welke beschikt over een even incapabel politiekorps (in plaats van op boevenjacht te gaan toeren ze rond in hun airco auto’s, houden af en toe verkeercontroles en maken jacht op hardwerkende ‘illegalen’) dat helemaal niet in staat is ons op adequate wijze te beschermen. Is het misschien tijd dat Nederland haar statutaire verantwoordelijkheid voor het goed bestuur van ons eiland neemt en onze veiligheidsituatie verbeterd ?

 9. @m
  Dat was jaren geleden ,toen was het erg in het brievengat ,tegenwoordig gebeurt er niet zoveel daar meer.Laten we hopen voor de bewoners dat dat zo blijftt. en dat dit een incident is.Er wonen genoeg nette mensen in het brievengat en blij dat het gespuis allemaal weg is.Of ze zijn in Nederland of doodgeschoten of met een bolletje teveel of richting Nederland.

 10. Dat zijn nou juist de buurten waar je zou denken dat die extra politie (dacht ik te hebben gelezen) rond rijdt.

 11. We staan weer goed op de kaart deze maand….. tjongejongejonge ik begin me dood te schamen voor dit eilandje.

 12. De hufters die deze vogelvrij verklaarde bejaarde behoorlijk hebben toegetakeld
  lopen vrij rond. Zelfs als ze door de politie gearresteerd worden , is de kans groot dat ze binnen afzienbare tijd weer op straat rondhangen.
  De 80-jarige zal hoogstwaarschijnlijk in een bejaarden tehuis opgenomen worden.
  In zijn huis moet hij vrezen ten prooi te vallen aan ongewenste bezoekers.
  Zo is onze gemeenschap afgetakeld:
  Het gespuis mag overal en ten alle tijden gaan en doen wat het wil,
  de weerloze bejaarde is vogelvrij. Sic Transit Curacao.

 13. De allerbeste wensen aan de mensen met alle goede bedoelingen en ik hoop dat u eind 2 014 haalt.