• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie kreeg gisteren rond 02.32 uur melding van een gewelddadige overval aan de Belvederestraat in Otrobanda. Hier troffen ze een man op de grond aan met zijn portemonnee naast hem. Hij had een gezwollen oog en een snee aan zijn mond. Ook kwam er bloed uit zijn oor en neus. In zijn portemonnee zat alleen nog een rijbewijs.

Het slachtoffer bleek geslagen en beroofd te zijn door twee mannen, die er snel vandoor gingen toen hij op de grond viel. Hij was niet in staat om te reageren op de vragen van de politie en was onder invloed van alcohol. Het slachtoffer is per ambulance naar de polikliniek van het Sehos vervoerd. De zaak wordt onderzocht door het overvalteam.

5 reacties op “Overvallers laten man (44) gewond achter op straat”

 1. Wikicrimes.org bijgewerkt.
  Kaartje met “een maand criminaliteit” (excl drugvangsten of huiselijk geweld)
  http://www.scribd.com/doc/194663192/Wikicrimes-2013-dec-Curacao
  Overzicht veilige gebieden en actieplan.
  http://www.scribd.com/doc/190944654/Criminaliteit-op-Curacao

 2. Alweer een roof op straat in Otrabanda ook daar is een Politie bureau te vinden, maar geen beetje veiliger daar door. Het is maar een schande.Iemand had een goed voorstel gedaan. Is het werkelijk niet aan de tijd dat het volk zich zelfs bewapend om zich te kunnen verdedigen, daar de Politie zijn taak als beveiliger niet waar neemt. Misschien kan de Politie ons hun wapens afgeven die ze toch niet gebruiken, zo dat wij ons kunnen verdedigen. Geld in het Curaçaosche Politie Korps te steken is een verswending. Of hou eens goeie en serieuze onaangekondigde razias van huis tot huis en doorzoek de huizen en wij zullen schrikken hoeveel vuurwapens er voor de dag komen. Elke vuurwapen minder onder het volk is een leven meer. De Curaçaosche politie is slap en bang, maar als hun vrouw broer moeder of kind eens slachtoffer is, worden ze dan wel wakker…??? Cajosh

 3. Jullie schrijven PAIS, maar bedoelen jullie misschien PIAS?

 4. Citaat PAIS:
  ‘………..het feit dat dit soort misdaad is toegenomen brengt een toenemend gevoel van onmacht en onveiligheid met zich mee…….’

  Waar waren deze mensen de laatste 23 jaar? OMG. Is dit het beste wat ze kunnen constateren?

 5. Citaat uit PAIS programma

  :“Met de hoogste prioriteit moeten we gaan investeren in bestrijding van de criminaliteit die ongemak en gevoel van onveiligheid veroorzaakt. ……… prioriteit moet nu ook worden gegeven aan het bestrijden van overvallen, huishoudelijk geweld en aan inbraken in huizen en bedrijven. Het feit dat dit soort misdaad is toegenomen brengt een toenemend gevoel van onmacht en onveiligheid met zich mee.”

  Ja, PAIS en toen?