• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OvervalCURAÇAO – Een 64-jarige man is dinsdag met geweld overvallen aan de Charoweg. De man stond bij een restaurant toe hij plotseling onder schot werd gehouden door een gemaskerde man. Hierbij werd hij gedwongen zijn autosleutels af te staan.

De dader ging er vervolgens vandoor met zijn auto. Het betreft een witte Chevrolet Equinox. Op 25 december rond 00.14 uur kreeg de politie melding dat er een auto in brand stond bij Ronde Klip in de omgeving van Curaçao Festival Center. Het bleek om de auto van het slachtoffer te gaan. Het onderzoek naar deze zaak loopt.

7 reacties op “Man (64) beroofd van auto”

 1. Laten we voorop stellen dat het geen CURAÇAO-probleem is, maar een wereldwijd probleem. Overal ter wereld gebeuren deze dingen. Curaçao is een van de laatste landen ter wereld die met deze vorm van criminaliteit te maken krijgt.
  Een echte Curacao-probleem is dat de regering dit allemaal zo normaal is gaan vinden.

 2. @Patrick

  Correct. Het schijnt dat heel crimineel Curacao over vuurwapens beschikt, en zodoende de gewone burgers kunnen terroriseren. Zolang de gewone man en vrouw zich niet met een vuurwapen mag verdedigen, zal het vrij spel zijn voor de schurken.

 3. Gewoon vrij wapenbezit in voeren.

 4. @Carlos Kort
  Nee, Carlos, niet de dief denkt: hij moet niet zeuren, want hij heeft zijn leven nog; de overheid denkt dat, en daarom doen ze gewoon weer niets.
  Onze minister van justitie had helemaal gelijk: “fasten your seatbelts”, niet de boeven, maar de nette mensen.

 5. Ja ik lees al deze berichten met een droevig hart, wat uit Curaçao is geworden. Gewoon word je van je auto beroofd, erg genoeg, die man heeft zijn leven nog, denkt die dief, dus niets aan de hand. Dus moet hij niet zeuren het had veel erger kunnen zijn. Zo diep is Curaçao nu gezonken. En toch schijnen de oorzaken van deze levens wijzen ergens anders te zoeken moeten zijn. Men moet veel dieper in de geschiedenis gaan graven om enig zins een waarom te kunnen vinden, zonder deze misdadigers te willen verdedigen. Maar ze zijn niet met een pistool in de wieg geboren. Maar ik vind het wel absoluut triest, dat dit fenomeen op Curaçao zo sterk te voorschijn komt. Helmin Wiels was dit allemaal bewust en was goed bezig het te corrigeren, en de mensen langzaam een andere op voeding en een hoger gevoel van waarde te geven. Deze generatie is niet meer te redden en dat wist Wiels ook. Bij de jongeren beginnen, en NU, en afwachten tot deze generatie uit streft of zich zelfs van kant maakt….Cajosh

 6. Wij ouderen zijn vogelvrij verklaard:
  eerst kaalgeplukt door onze regering en
  nu beroofd door het gespuis.
  Quo Vadis Curacao?

 7. Wat is hier eigenlijk aan de hand? Is de al jaren geldende censuur op berichtgeving over criminaliteit op ons eiland opgeheven of is dit de berichtgeving die door de censuur heenkomt? In beide gevallen is het duidelijk dat de huidige regering ondanks allerhande inkomensverhogende maatregelen (belastingdruk op Curacao is zowat de hoogste in het Caraibisch Gebied) en veel ‘blabla’ niet in staat is om de burgers voldoende bescherming te bieden. Het wordt de hoogste tijd dat deze regering haar verantwoordelijkheid voor de slechte gang van zaken neemt en komt met evenwichtige doordachte maatregelen om de verdere achteruitgang van Curacao te stoppen.