PolitieCURAÇAO – Bij een botsing tussen een personenauto en een pick-up is op de avond van Eerste Kerstdag een dode gevallen. De chauffeur van de personenauto reed op de Caracasbaaiweg richting Gasora toen hij op de verkeerde weghelft terechtkwam en botste met de pick-up. Die kwam net van Gasora vandaan.

De pick-up knalde tegen een telefoonpaal en een betonnen muur. Door de klap raakte een vrouw in de pick-up zwaargewond. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis, waar een arts ruim een half uur na het ongeluk officieel haar dood vaststelde. Haar identititeit is nog niet vrijgegeven, wel is bekend dat het gaat om een buitenlandse.

2 reacties op “Verkeersdode bij ongeluk Caracasbaaiweg”

  1. Mmm heb het ongeluk gezien. Was niet de pickup due tegen de paal botste maar een rode mpv. De brokstukken lagen over een groot deel verspreid. De snelheid moet heel hoog geweest zijn. Ik rij er elke dag en het blijft druk daar. Steeds afslaande autos die geen richting geven. In donker zonder licht rijden. Auto,s die bij vreugdenhil vandaan komen. Oversteken is hachelijk zeker als er file is zoals zo vaak tot aan burgerking. Kortom de hele infrastructuur is een zooitje.

  2. De chauffeur had schuld maar hoeft zich geen zorgen te maken.

    Zelfs een drievoudige moord in het verkeer (Nelson dos Santos) blijft onbestraft op dit pirateneiland.