PolitieCURAÇAO – Supermarkt Centrum Piscadera is op Eerste Kerstdag in de vroege ochtend overvallen door vijf of zes man. Een van hen droeg een vuurwapen. Ze maakten diverse spullen buit en lieten twee bewakers vastgebonden achter. Een van hen raakte gewond.

Een van de bewakers werd zijn telefoon afgenomen, de ander moest zijn portemonnee afstaan. Daarna werden ze mishandeld, gedwongen op de grond te gaan liggen en vastgebonden. De verdachten sloegen vervolgens een ruit in. Enkele vernielingen later gingen ze er vandoor met spullen uit de supermarkt.

Gewond
Bij de mishandeling werd een van de bewakers stevig toegetakeld aan zijn rechteroog. Hij is na afloop naar het Sehos vervoerd voor behandeling.

Informatie
Het overvalteam is op zoek naar informatie. Heb je iets gezien of weet je meer van de overval, bel met 8666140, 8666192 of 8666109. Ook telefoonnummers 917 en de anonieme tiplijn 108 staan open voor tips.

5 reacties op “Bewaker gewond bij gewapende overval op supermarkt”

 1. Het is weer eens mis, en ze gaan maar door, ze hebben vrij spel. Wie een pistool heeft heeft ook altijd zeker makkelijk geld, dat weet men intussen op dushi Korsow. Wie wil ze daar aan hinderen, de Politie…?? nee die zitten mooi verscholen op het kantoor en de autos staan op het parkeer terrein. Ik zie nooit een politie auto op Curaçao patroulieren. Ik was er met vakantie, en heb in twee weken maar twee politie autos gezien. Een stopte in Otrabanda overdag bij die Batida truck om wat te halen. En een andere zag ik bij Radolfus College snel mijn weg kruisen want het leek er op als of hij richting Snek ging. Het viel mij op want ik kwam van een twee weken bezoek van Puerto Rico terug, want daar gaat het heel anders toe. Overal is de politie vertegenwoordigt, dag en nacht. Ze rijden met z`n vijfen of meer man in een vaartuig rond, en dan word op elke hoek of Supermarket een tot aan de tanden toe bewapende wachtman afgezet. Niemand kan het strand betreden zonder door de Politie onderzocht te worden. Ze patroullieren heel intensiv, en toch gebeuren er misdaden. Dus stel je nu voor Curaçao waar de Politie het hele terrein aan de misdadigers heeft overgelaten, wat zal er daar dan gebeuren. Nou ik ben geen beetje verbaast. Na de misdaden weten ze allemaal precies wat ze moeten doen. Bandjes spannen om het volk buiten te houden en maar onderzoeken, Foto`s maken, mooie nette berichten schrijven, praten tot het volk, en proberen maar wat ze toch niet meer kunnen repareren. Een raad aan de Curaçaosche Politie die zich lekker veilig op het Politie Bureau verstopt. VOORKOMEN IS NOG ALTIJD BETER ALS GENEZEN….Cajosh

 2. De ware kerstgedachte !
  Vrede op aarde en laten we maar eens een overval gaan plegen.
  Onderwijl zingen ze natuurlijk hun longen uit…………..’stille nacht, heilige nacht’

  Alleen op Curacao !

 3. Dit is toch te erg voor woorden.
  de bewakers worden overvallen!!!
  hoe diep kunnen we zinken???

 4. En de overheid blijft maar mooi weer spelen; “fasten your seatbelt”, “back to the basics”, mooie foto’s maken links en rechts, vooral niet vergeten om te lachen, want er is helemaal niets aan de hand, en trouwens politiek scoren is veel belangrijker dan alle deze overvallen, moorden, faillissementen, kortom politiek spelen en -scoren is belangrijker dan wat dan ook.

 5. Dushi hende