curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Een medewerker van de Kustwacht is gisteren overleden na een verkeersongeval op marinebasis Parera. Hij raakte te water met zijn motor. Duikers van de marine hebben zijn levenloze lichaam onder water aangetroffen. De politie verricht verder onderzoek.

6 reacties op “Fataal ongeluk op marinebasis Parera”

 1. De Kustwacht heeft inderdaad heel wat uit te leggen als ze feveraars in dienst nemen. Wordt daar niet gescreend? Een blik op de Facebookpagina van de dader was al genoeg geweest.

 2. Op tereinnen van defensie gelden zeer stricte verkeesregels (met een lage maximaal toegstane rijsnelheid), omdat op deze tereinen naast gemotoriseerd verkeer zich ook voetgangers bevinden en er transporten van brandstof, wapens en munitie kunnen plaatsvinden.

  Als het inderdaad juist is wat ik lees over zijn rijgedrag (‘fever’) dan is de betrokkene een flapdrol waarbij ik, als ik zijn commandant was, posthuum zijn rangonderscheidingstekens van zijn schouders zou rukken.

  De Curacaose kustwacht heft een zwaar discipline-probeem, zo dunkt mij.

 3. Misschien maar een verbod op motors en quads aangezien voornamelijk mensen die geen respect voor verkeersregelens hiervan gebruik maken,,

 4. Fever, ik heb dat ook gehoord en dat verandert de toon van het ongeval toch wel.

  Het slachtoffer heeft niet alleen zichzelf maar ook andere verkeersdeelnemers in levensgevaar gebracht met zijn fever vertoon.

  Het geeft trouwens te denken dat de Kustwacht een persoon met een een dergelijk laag besef van normen en waarden in dienst neemt.

  Juist een Kustwachter dient van onberispelijk gedrag te zijn, want ze komen jaarlijks met honderden kilos drugs in aanraking en dan moet je onkreukbaar en niet te koop zijn.

 5. RIP voor familie en vrienden..

  Ik las wel dat deze man volgens ooggetuigen aan het feveren was op zijn motor en de macht over het stuur verloor en zo in het water kwam… Wanneer kunnen we ophouden met dit gevaarlijke en macho gedrag?

 6. R.I.P. Calvin, je bent te jong van ons weggegaan, je had nog zoveel plannen. Rust zacht mijn vriend.