logo-curacao-wifi-finalCURACAO – In de binnenstad is gisteren het gratis wi-fi netwerk in gebruik genomen. Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling heeft daartoe aan de voet van de Pontjesbrug een bordje onthuld. Het project stond onder leiding van de Curaçao Tourist Board (CTB). Het netwerk is van UTS.

De service is nadrukkelijk bedoeld voor bezoekers. Internet speelt een steeds belangrijker rol voor vakantiegangers en het eiland kon daarin niet achterblijven, vindt het CTB. Het helpt toeristen op weg naar verschillende toeristische attracties. De organisatie hoopt hierdoor dat Curaçao aantrekkelijker gemaakt wordt en zodoende nieuwe toeristen over de streep trekt om het eiland te bezoeken.

8 reacties op “Gratis wifi in binnenstad”

 1. Inderdaad. Waardeer goede initiatieven eens een keer en kijk vooruit……

 2. Heel toevallig met die toerist.Het zal wel. Eerst aan de de noden van de bevolking,je eigen mensen denken.

 3. Heerlijke reacties weer….

  Ze kunnen ook helemaal niks goeds meer doen….

  Toevallig was ik vandaag in Otrobanda en een toerist vroeg of er gratis WiFi is… zij zouden vast niet de enige zijn die dat zouden willen. Tegenwoordig zijn dat toerisme trekkers… en misschien wisten jullie het niet, maar een toerist levert geld op. Maar goed investeren is vermoedelijk iets wat niet in jullie woordenboek voorkomt.

 4. Prima dat er gedacht wordt het toeristen het naar de zin te maken
  investeren in toerisme goede zaak
  veiligheid in het byzonder
  Gratis wifi in Punda en otrobanda

  Alle investeringen van uts kapitaal dat dreigt verloren te gaan
  Door strijd tussen de vakbonden en uts
  kapitaalvernietiging
  het volk van curaçao zou kunnen profiteren van goedkope Télécom voorzieningen
  of worden de investeringen weggegeven of afgeboekt
  kapitaalvernietiging

 5. Weer de zoveelste geld verspilling. Genoeg kinderen die s,ochtends nauwelijks een sneetje brood krijgen. De bestuurders moeten allemaal onder curatele gesteld worden.Dit is waanzin ten top. Door blijven gaan met geld over de balk gooien,en nog erger geld dat er niet is. Ambtenaren die amper hun salaris krijgen, enzovoort Te triest voor woorden. Ze laten zich gewoon in de zeik nemen in mijn geboorte eiland. Grootheid waanzin!

 6. Wifi was al op zo ongeveer alle terrasen gratis, dus waarom de overheid daar nu weer geld aan moet verspillen is mij een compleet raadsel ?

 7. Dievengilde opgelet : smartphones te kust en te keur voor = in handen 🙂
  Wel eerst wat oefenen in hard kunnen weglopen!

 8. Kan ik eindelijk weer eens koffie gaan drinken bij Starbucks, waar tot dusver nooit plaats was omdat treurig stemmende wifi zombies er een koekje kopen en daar de hele dag mee blijven zitten.