VraagtekenCURAÇAO – De politie is op zoek naar mensen die getuigen waren van het ongeluk dat op 21 december om 08.27 uur heeft plaatsgevonden op het kruispunt van de Weg naar Westpunt en Kaya Grote Berg. Shalton Hipolito Tomsjansen is daarbij om het leven gekomen.

Tijdens het ongeluk botsten twee auto’s frontaal tegen elkaar op. Het betrof een Toyota Yaris en een pick-up. De bestuurder van de Toyota Yaris is overleden ten gevolge van het ongeluk.

Getuigen
De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die achter de pick-up reed. Alle overigen die getuigen waren van dit ongeluk kunnen dit melden door contact op te nemen met de politie via 866-134 en 866-6137 tijdens kantooruren. Er kan ook contact worden opgenomen met 917 of anoniem via 108.

7 reacties op “Politie op zoek naar getuigen ongeluk Weg naar Westpunt”

 1. @Peter

  Ja Peter, die bestuurder van de Toyota Yaris was hard stikke fout.
  Waarom nou een file inhalen??
  Geen geduld, geen heer in het verkeer. Heel stoer!

 2. Het was geen file. Hij haalde meerdere auto’s tegelijk in en zag daardoor de afslaande auto niet. Ik weet dat ik daar nooit moet inhalen, net zoals bij Daniel…….. dat had hij ook moeten weten dat het te gevaarlijk is met afslaande en opkomend verkeer.

 3. @Peter, maar uiteindelijk hoorde de bestuurder geen file in te halen…

  net zoals 3 voudige moordenaar Nelson DS die 3 mensen doodreed drunken, veel te hard reed terwijl hij geen rijbewijs had en mensen gaan wijzen naar de 3 mensen die hij doodreed omdat ze langs de weg aan het hardlopen was.. Omgekeerde wereld????

 4. Er zullen genoeg getuigen zijn. Vaak slaan auto’s linksaf zonder knipperlicht aan te zetten. Vaak zetten ze de knipperlicht als ze de bocht gaan maken ipv ruim vantevoren zodat men ook kan begrijpen waarom ineens geremd wordt…… ik begrijp de politie wel met het verzoek naar de getuigen die achter de pick up zat.

 5. Heeft niemand dan foto’s gemaakt?

 6. Er moet snel op de middenberm van brede wegen planten geplant worden o.i.d. om dit soort dingen te voorkomen. Ik geef meneer Cijntje helemaal gelijk. Aan mooie brede wegen heeft men niets als er niet aan de gevaren hiervan gewerkt wordt.
  De overheid is verantwoordelijk om de wegen zo aan te passen dat men niet in de verleiding raakt om roekeloos te rijden.
  Daarnaast wordt het hoogtijd om camera’s op te hangen boven zulke wegen.
  Hoe is het verder afgelopen met de chauffeur van de andere auto?

 7. Denk dat er geen twijfel is over de schuldvraag hier.

  Inhalen op de weg naar Westpunt is ronduit asociaal.