• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Nieuw ziekenhuisCURACAO – De meningen zijn verdeeld over het logo van het nieuwe ziekenhuis. Zijn de kleuren en vormen nou wel of niet gelieerd aan het logo van politieke partij Pueblo Soberano? Minister-president Ivar Asjes zegt tegen Radio Hoyer 2 dat Usona verantwoordelijk is voor het logo.

Asjes weet niet of het afkomstig is van Pueblo Soberano, zegt hij. Minister van Gezondheid, Natuur en Milieu daarentegen bevestigt dat het de kleuren van Pueblo Soberano zijn en dat dat geen toeval is. “De minister-president is van Pueblo Soberano en de minister van GNM ook”, aldus Whiteman. Of dit ook het logo van het nieuwe ziekenhuis wordt, kan Whiteman niet zeggen.

Whiteman reageert eerst op de vraag waarom hij een speld met daarop een foto van Helmin Wiels draagt.

10 reacties op “‘Logo Pueblo Soberano in logo ziekenhuis’”

 1. Pffffftt
  Leg mij eens even uit wat de “link” van dit logo is met
  zorg – gezondheid etc.
  Opnieuw naar de ontwerptafel aub

 2. Lijkt de rook van de isla wel,
  Eerst de pijp, dan van donkerrood naar licht kleuren
  Waardeloos symbool,

 3. Dit logo woord dus het vlaggebeeld van het Narrenschip,dat Curcrinm,verlaat,de zakken ( goud)zijn al verdwenen.

 4. Zal zeker niet zo’n lang leven hebben als het coca cola logo.

 5. Kleuterschool niveau, meer kan ik er niet van maken.

 6. Het verwerken van logo’s en kleuren van politieke partijen in de logo’s en kleuren van staats- of landsinstellingen is een gebruikelijke praktijk bij bananenrepublieken uit de derde en vierde wereld. Met dit soort praktijken bevestigd de Curacaose politiek de plaats en aard van Curacao in de wereld.

 7. ook al zal het volk anders beslissen , net zoals toen het peter stuyvesant college. De PS doet toch hun eigen zin.

  trouwens de parkeerplaats waar nu gebouwd gaat worden maar geclaimd word door 2 santos
  en waarschijnlijk heeft hij daar een vergoeding voor gekregen anders hadden we het wel gehoord volgens zijn advocaten, heb ik nog wel de volgende vragen.

  1 hoeveel geld heeft hij gekregen,.
  2 als we zijn claim hebben goedgekeurd en betaald , zijn we dan ook van plaan om 25 jaar grondbelasting te effenen.
  3 gaan we ook de inkomsten van 25 jaar parkeergelden verdiensten belasten, immers stichtingen heben geen belasting heffen.
  4 zijn er gelden aan de SVB afgedragen over de medewerkers die er hebben gewerkt.
  5 als we alles optellen heeft 2 santos dan nog wel recht op een vergoeding, en is het uiteindelijk niet zo dat we misschien wel miljoenen van 2 santos te goed hebben.

  zijn we dan van plan om beslag te leegen op de bankrekeningen van 2 santos.

  als laatste vraaag ik me af als er nog meer van die schijn stichtingen zijn die onder een mom van stichtingen geen belasting betalen maar gewoon een commercieel bedrijf zijn.

 8. Laten we ons er niet te druk over maken. Over een paar jaar bestaat , door afsplitsingen, overlijden en overstappen naar andere partijen,ook de PS niet meer en weet niemand meer waar het logo voor staat. Bovendien is de kans groot dat een eerstvolgende grootste partij het logo weer wijzigt. Niets is zo vluchtig als politieke partijen. Kijk maar eens welke figuren er zo’n 8 jaar geleden aan het roer stonden. Waar zijn de meesten gebleven? Zo gaat het ook met Asjes,Schotte, Wilsoe, Whiteman, partij-hopper Monk ( wie?) en anderen.

 9. Dit laat weer zien dat politici geen enkel respect voor het volk hebben en dit toont ook aan dat er geen sprake is van een democratie. Het volk moet de keuze maken wat voor logo er gebruikt gaat worden. Dit laat weer zien dat ze alleen aan zichzelf denken en niet aan het volk. Het is echt triest om dit te moeten constateren.

 10. Dat is echte politiek spelletjes .
  Want voordat je een logo ( Legers Onderzoek Geheimzinnige Ontwerpen ) voor een Ziekenhuis realiseren .
  Moet je eerst een Tekenwedstrijd organiseren tussen een paar Kunstenaren .
  En uiteinde laat je de Minister van Gezondheid, Natuur en Milieu de resultaat beoordelen ..
  Het is heel erg beter dat de Minister van Gezondheid, Natuur en Milieu de Logo intrekken en begin compleet met een nieuw proces