• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CokeCURAÇAO – In het onderzoek naar de smokkel van cocaïne door een 13-jarig meisje is een 22-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt verdacht van medeplichtigheid, liet de marechaussee gisteren  weten.

Het meisje uit Curaçao werd vrijdagochtend op Schiphol aangehouden met een forse hoeveelheid cocaïne in haar vagina. Het ging om een zogenoemde duwersbol. De marechaussee sprak van de jongste drugssmokkelaar ooit. Het team jeugd en zeden ontfermt zich over het meisje en ook de Raad voor de Kinderbescherming is ingeschakeld. De recherche van de marechaussee onderzoekt de zaak verder.

© Novum

5 reacties op “Rotterdammer opgepakt in zaak cokesmokkelmeisje (13)”

 1. @Lynn:
  “Je moet maar de kleur en het haar te hebben en je bent de pineut. Van zowel het systeem als van de mensen die aan de zogenaamde ‘goede kant’ van de maatschappij staan,”

  Lees de reactie van @Anouk 23-12-2013 bij het gerelateerde art.

 2. Opsluiten en vergeten. Arm kind! Gebeuren is niet meer terug te draaien. Ik hoop het beste voor haar. Volwassenen blijven ALTIJD verantwoordelijk!!!

  Te hopen is dat ze de juiste personen oppakken. Je moet maar de kleur en het haar te hebben en je bent de pineut. Van zowel het systeem als van de mensen die aan de zogenaamde ‘goede kant’ van de maatschappij staan, die barbaars en desperate uitspraken doen over een dermate trieste zaak. Shame!
  Soms vraag ik me af, ‘wie de echte beesten zijn’. Hen die uit enige vorm van wanhoop, wanhopige dingen doen of de zogenaamde ‘correcte mensen’ die vanuit een veilige omgeving , disgusting grapjes maken over betreurenswaardige situaties. OMG.

 3. Ja Zorro, ik kan niet altijd iedereen op zijn wenken bedienen, maar dacht laat ik deze topic eens wat leven inblazen en je ziet, het werkt. Kan ook zijn zusje zijn natuurlijk.

 4. @ Wimpiri. Zou het haar verwekker zijn ?

  Je stelt me zwaar teleur. Toen het meisje geboren werd, was die knaap pas 9 jaar oud en niet in staat om haar te verwekken of hij moet de Heilige Geest zijn geweest.

 5. Zou het haar verwekker zijn ?