• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CokeCURAÇAO – De marechaussee heeft vanochtend op Schiphol een 13-jarig meisje uit Curaçao aangehouden voor drugssmokkel. Ze bleek, al dan niet gedwongen, een onbekende hoeveelheid cocaïne in haar vagina te hebben. De marechaussee spreekt van de ‘jongste drugssmokkelaar’ ooit.

Het meisje werd betrapt bij een controle bij de douane. Uit een eerste onderzoek bleek dat ze mogelijk drugs in haar lichaam had. Die vermoedens bleken later juist toen duidelijk werd dat ze een zogenaamde duwersbol vaginaal haar lichaam had ingebracht. De tiener is daarna overgedragen aan de recherche. Het team jeugd en zeden ontfermt zich later over het meisje. Ook de Raad voor de Kinderbescherming wordt ingeschakeld.

© Novum

22 reacties op “Meisje uit Curaçao (13) opgepakt met coke in vagina”

 1. Het valt me op dat iedereen er maar vanuit gaat dat het hier over een meisje uit de bekende “lagere regionen” van onze Curaçaose samenleving gaat. Suggestie op suggestie lees ik. Maar het gaat hier over een hartstikke Hollands meisje uit een Hollandse wereld met Hollandse ouders. Helaas totaal ontspoort en een uitzondering in haar soort. Ik wens iedereen die er persoonlijk bij betrokken is veel sterkte…:(

 2. Het had nog erger gekund, want gelukkig had ze de drie miljoen euro zwart geld van Eric Garcia niet in haar vagina.

 3. Het zou kunnen zijn, dat ze in de handen van loverboys is gevallen.

 4. @Lokoloko
  Triest jouw opmerking.
  Dat je überhaupt een dergelijke opmerking maakt bij zo’n trieste zaak, vertelt zoveel over jouw. Bekende familie situatie misschien??
  Mijn gunst!! Hopi tristu!

 5. De Pool?

 6. Die vagina zal wel eerder wat uitgerekt zijn door wat anders om plaats te kunnen bieden aan drugs bolletjes. Is haar naam (Heilige Maagd) Maria ?

 7. Tja en de drugsdealers blijven buiten schot. Elke Drugsdealer, koerier, baron of wat dan ook (drugs gelieerd) zijn de nieuwe soort moordenaars. Drugs is een stille moordenaar. Dus al die drugs criminelen 3x de straf geven. 10 jaar minimaal Nu gaat men over op jonge kinderen.

 8. Er wordt continu gesproken over de ouders, zijn wij nu echt zo naïef om te veronderstellen dat zo’n kind door de ouders opgevoed wordt ? Neen de vader is vertrokken na het verwekken van dit meisje, de alleenstaande moeder weet zich na haar sexpartij geen raad met de baby, de opvoeding wordt meestal door een ama op zich genomen en het is alom bekend hoe deze kinderen opgroeien. “Eén resultaat ligt voor ons het volgende zit ert aan te komen.

 9. Hier wordt continue geschreven over de ouders, maar volgens mij moet men spreken over de moeder (vaders zijn namelijk na het verwekken in geen velden of wegen te bekennen. Ken een situatie waar de moeder haar minderjarige dochter prostitueerde. Dus al die hypocrisie gaat bij de meeste mensen het ene oor in het andere uit.

 10. @ juli; ; Graag lezen wat ik wel schrijf

  Het valt me op dat het gezinsmodel in een hoop antwoorden wordt gehanteerd en men spreekt dus over `ouders`.
  Begin eens met dat idee los te laten, en dan kom je meer in de richting van voor vele kinderen hun realiteit, kinderen die door zus of broer en of derden worden opgevangen
  (ik praat bewust niet over `opvoeden), ook kinderen die het zelf maar moeten zien te rooien, zelfs al is er nog een ouder ergens aanwezig.

  Verbazen we ons in dit geval nu echt? Kijk naar de jonge jongens die toko’s overvallen, vaak daartoe aangezet door `een oudere` en dan bedoel ik niet iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook een loslopend niet opgevoed en geen normen en waarden bijgebracht persoon. Hetgeen gewaardeerd wordt in hun leven dat zijn de spullen en het geld wat de strooptochten opbrengen, dus….

  In dit geval is er dus een ouder persoon verantwoordelijk voor het kopen van een ticket, en er is een meisje van 13 die drugs in haar lichaam laat inbrengen, dat laatste daar kun je als reden van het waarom, en de uitvoering daarvan alleen maar beelden hebben, en ik probeer het dan nog bij beelden met enige mate van vrijwilligheid te houden.

  Maar “ouders” zoals wij dat menen te mogen zeggen, dus echte “ouders” komen daar niet bij in beeld.

 11. @juli, ik ben ook niet verantwoordelijk voor een Joost Pronk die met teveel wijn op rare dingen zegt…

 12. Henkie, primair hebben de ouders gefaald. En nu maar hopen dat het kind goed terechtkomt.

 13. waar hebben wij als maatschappij gefaald.

  zijn het de ouders?
  zijn het de familieleden?
  is het de buurt?
  de school die toestemming heeft gegeven on niet de laatste dagen de school te volgen.
  de overheid die maar toestaat dat 13 jarige kinderen zomaar geen school volgen.
  of is het dat wij allemaal fout zijn omdat we in een maatschappij leven waar iedereen wel zijn rechten kent maar niet de plichten.

  in deze dagen van bezinning waarbij we zien hoe mensen proberen te over leven moeten we stilstaan bij alle leed van anderen.

 14. […] https://www.versgeperst.com/nieuws/240038/meisje-uit-curacao-13-opgepakt-met-coke-in-vagina.html […]

 15. Het is echt bizar. Ik zou de ouders uit het ouderlijk gezag ontzetten en het kind bij een pleeggezin of tehuis plaatsen. Ik ga er vanuit dat de ouders of wie dan ook willens en wetens het kind dit hebben laten doen.

 16. OMG….ouders gevangenis, meisje naar een centrum en de beste psychiater voor haar zoeken. Dit is om te huilen. Zulke mensen geven ons eiland een slechte naam. Bah!

 17. @Tuna… is opeens het hele eiland hier verantwoordelijk voor? Ik dacht het niet, haar ouders of wie hier ook verantwoordelijk voor zijn moeten ind hard worden aangepakt.

 18. Dit verbaast me zelfs meer dan de doos van Pandora.

 19. Wat verwacht je van een eiland waar `geen geweten` de boventoon voert in alle gelederen. Is dit erger dan de minderjarige die door volwassenen door een raampje geholpen wordt om een huis leeg te raven?. Verbazen we ons hier nog?

 20. AUb ouders meteen 10 jaar de cel in

 21. Treurig allemaal.

 22. Walgelijk verhaal!
  Ik viel zowat van mijn stoel af, het stond al eerder op de telegraaf.
  Wat voor ouders heeft zo’n kind?
  Zo’n moeder die haar benen wijd heeft opgegegooid en die daarna realiseert dat er geen geld is voor het vruchtje, en dan je kind inzetten?
  Want ik ben lui om te geloven dat de ouders hier niks van wisten… maak dat de kat maar wijs! Its a shame…Ik kan er gewoon niet bij…
  Het hangt in het leven vaak af waar je wieg stond en ik vrees het ergste voor dit kind.