Foto 2CURAÇAO – Premier Ivar Asjes heeft onlangs een bezoek gebracht aan sentro di bario Gibraltar. Het buurthuis wordt momenteel opgeknapt. Asjes sprak hier met de aannemers, buurtbewoners en werknemers.

Aan het project doen een aantal stagiaires mee van de technische school MTS en het VSBO. Er wordt ook gewerkt aan een sportveld en een speeltuin. Asjes: “Het doet mij zeer goed om te zien dat het werk vordert en dat er vier bewoners meewerken aan de werkzaamheden. Daarnaast werken de jongeren mee door het omliggende gebied schoon te maken.”

Foto 1

3 reacties op “Asjes bezoekt buurtcentrum Gibraltar”

  1. Hij heeft zich wel razendsnel omgekleed. Op de 2 foto’s draagt hij andere kleding.Photoshop? Was hij er helemaal niet?

  2. Hier zien wij het voorbeeld voor onze jeugd,vijf luiaarden zeg maar lapzwanzen,zijn in discussie het plafond vald bijna op hun gevulden zakken.kijk ze staan te praten over wat.ik steek de kerst boom niet aan ik steek hem in de jens?EN OP DIT MOMENT ZIJN ZIJ HUN EIGEN VOLK AAN HET BELAZEREN,BELIEGEN EN BEDRIEGEN JE WORD BEZODEMIETERD WAAR JE ZELF OP DE FOTO STAAT,.

  3. ik zie deze foto,en moet ff na denken,wat ik er over zal zeggen ,oja ik weet het al ik mis die vijfdeligezakken ( rode kerstzakken) hebben de Dokwerkers al hun centjes al gehad of is dat naar Fidio gegaan?,.?