• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

tv zenderCURAÇAO – De nieuwe televisiezender ‘Nos Pais TV’ zal vanaf morgen uitgezonden worden. “Het is een educatieve zender maar er is ook genoeg amusement te zien. De televisiezender is compleet gefinancierd door ons zelf”, zegt de oprichter Mavis Albertina tegen Radio Hoyer 2.

Albertina: “Het moet een ‘vrije’ zender worden. Iedereen is welkom in de studio (na lid te worden). De kijker moet zich betrokken voelen. De zender is een stem voor iedereen. Dit willen wij dan ook uitstralen”.

Uitstel
Het opzetten van de zender ging niet van een leien dakje. “Het was de bedoeling dat wij twee maanden geleden al te zien zouden zijn. Er gebeurt heel veel onderhands en je wordt vaak tegengewerkt. Men vergeet echter dat ik 43 jaar in de media en communicatie werkzaam ben. Ik mag hier wel wat meer respect voor krijgen”, aldus Albertina.

Rick Hart in gesprek met Mavis Albertina

3 reacties op “Nieuwe televisiezender ‘Nos Pais’ vanaf morgen te zien”

  1. Ik heet MIEP en ik ben er FF niet.zit Gerritje de RAAF hier als grootaandeelhouder aan verbonden,wel te verstaan met verband! om de pols??? je blijft lachen,of moet het huillie buillie zijn?

  2. Als ze zich maar niet gaan mengen met politiek want dan gaan er nog een paar zenders komen. Elk politieke partij zijn eigen ”informatieve” zender. Ze vergeten dat de bevolking niet meer naar mooie woorden luistert maar naar daden.
    De bevolking wil tegenwoordig alles op papier zien. Ook de oliepapieren die nog ergens verborgen liggen te wachten. Ze waren destijds (?) in vijfvoud getekend en verstuurd naar desbetreffende instanties, dus. Die zullen wel boven water komen. Werk aan de winkel.

  3. Laten ze veel kunst zien op de tv. Dan kan ik ook wat op sturen voor je programma. Bij voorbad dank