• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De rechter heeft zojuist bepaald dat alle vier de verdachten in de zaak-Wiels vast blijven zitten. Eerder vroegen twee van de vier advocaten om opheffing van de detentie van hun cliënt. De andere twee vroegen om een aanpassing van hun omstandigheden of overplaatsing. Daar wilde de rechter echter niet over oordelen.

4 reacties op “Verdachten zaak-Wiels blijven vastzitten”

 1. Raadslieden en strafpleiters doen, voor geld, alles wat en waar de cliënt om vraagt, gebaseerd op rechten voortvloeiende uit het Wetboek van Strafvordering, logisch toch? Deze personen werken, naast alle rechten die een verdachte al heeft, conform het Wetboek van strafvordering, in het belang van hun cliënt. Bij iedere arrestatie is er een cautieplicht waaraan ieder algemene opsporingsambtenaar zich moet houden. Kortom, vanaf dat moment heeft de verdachte al rechten en de ambtenaar verplichtingen conform het wetboek van Strafvordering, onder anderen je hebt recht op een advocaat. Wat zij naar voren brengen zijn de wensen van de verdachten. Voor de rest moeten de Onder OvJ, OvJ, de rechtercommissaris, rechters etc. ten gunste van het onderzoek, de bevolking en het OM systeem (onderzoek ter terechtzitting, het maar weten. Aan de gedachtegangen van, de beste schippers aan wal, heeft meneer Waarheid geen boodschap; of meneer Waarheid heeft niets aan het boodschap van, de beste schippers aan wal of meneer Opinie, aangezien meneer Waarheid met verklaring van verdachten, getuigen verklaring (en) onderzoeken voor terechtzitting (verhoor e.d.) moet werken. Laat Geltdekker J. getuigen als hij zoveel feiten van waarheid kent.

 2. @Hans van den Broek, was meneer Dekker dan erbij?

 3. Zie de column van Jacob Gelt Dekker waarin hij beschrijft hoe de zaak Wiels in elkaar zit. Iedereen moet zelf maar bepalen of dit waarschijnlijk lijkt en wat men daar van denkt.

 4. Tja, Marije Vaders zou nog om de vrijlating van Osama Bin Laden gevraagd hebben als die gearresteerd was.

  Ze heeft de integriteit van een MFK minister.