• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MoordCURAÇAO – Alle vier de verdachten in de zaak-Wiels worden verdacht van het medeplegen van moord dan wel doodslag. Elvis K., de vermeende schutter die Helmin Wiels doodschoot, wordt daarnaast beschuldigd van twee andere moorden. Hij zou ook Lionel Arnaud en Concepcion omgebracht hebben.

Burney F. zou de instructies ten aanzien van de moord hebben gegeven. Carlos P. en Dangelo D. zijn in de ogen van Justitie medeplichtig. D. is volgens Justitie ook betrokken bij de moord op Raul Martinez alias Bolle. Ook zijn bij hem drie pistolen en munitie gevonden.

Onderling conflict
Het is volgens de officier van Justitie niet bepaald koek en ei tussen de verdachten. K. beschuldigt F. ervan dat hij het geld voor de moord, naar verluidt een half miljoen gulden, heeft achtergehouden. Tegelijkertijd zou K. medeverdachte D. naar het leven staan omdat hij een belastende verklaring over hem heeft afgelegd.

13 reacties op “Elvis K. verdacht van drie moorden”

 1. Like always in these matters; ‘follow the money!’

 2. Op facebook zit ene Carlos P gewoon te pronken met vreselijke tatoeages teksten op de borst. De man noemt zichzelf moordenaar.

 3. Wie zou er baat bij hebben gehad wanneer Wiels dood was? Wiels die op dat moment constructief met Nederland was (We hebben wel wat anders van hem gezien) en Wiels die de corruptie op Curacao wilde aanpakken… Dan weten we wel in welke hoek we moeten zoeken toch?

 4. Geduld is een schone kunst. Ik neem aan dat het niet volledig naamsopgave doen, door het Openbare ministerie en logischerwijs de media, mogelijk te maken heeft met het feit dat het, in voorkomende gevallen, om verdachten gaat waarvan de schuld aan een en of meerdere misdrijven nog uitgezocht en bewezen moeten zijn/worden. Dezelfde is, volgens mijn denken, van kracht voor het noemen van zij die betalingen tot een misdrijf mogelijk doen of hebben gedaan. Je hebt al snel een gerechtelijke eis wegens oneer, smaad, betaling schadevergoeding aan je kont, als je niet voorzichtig bent in zaken als dezen. De media wil wel schrijven als het OM iets concreets of niet, naar buiten brengt. Immers, zij is dan gedekt. Zo de waard vertrouwt hij zijn gasten. Er zijn personen die ik nooit mijn stem zou geven. Kortom, ik heb nooit gestemd voor enig persoon, die met goederen, beloftes etc. aan kiezers tracht te – en is gekomen.

 5. de grote opdrachtgever, zit gezellig met zijn familie het kerstfeest te vieren zonder enige spijt of wroeging.
  ik hoop wel met angst in zijn hart, want een van deze gasten gaat praten…..
  je kunt ze niet allemaal vermoorden en de families van die gasten ook niet.
  dus begrijp de angst om te praten toch niet helemaal.
  als ze allemaal gaan praten, dan sta je sterker.

 6. Waterboarden net zo lang tot de naam van de geldschieter(s) uit zijn strot komt.

 7. Serka di Bo, het is inderdaad lachwekkend dat iemand die de MAVO nog niet heeft afgemaakt tonnen consultantsinkomen verdient.

  En niet alleen heeft Schotte de MAVO niet afgemaakt, daarna is alles wat hij aanraakte fout gelopen. Zijn bedrijfjes zijn failliet gegaan, zijn huwelijk is op de klippen gelopen, zijn auto in de prak gereden, en de staatskas helemaal geleegd. Zelfs zijn verzekeringsfraude is mislukt en wellicht zijn witwassen ook gezien de inval bij hem thuis 2 weken geleden.

  Maar misschen is hij wel consultant in het verwerken van mislukkingen,

 8. @Henki, Was er niet iemand waar de politie onlangs een half miljoen aan cash bij hem thuis had gevonden? Hij schijnt dit te hebben verdient als consultant terwijl hij de MAVO nooit heeft afgemaakt..

 9. Eeen half miljoen cash, daar zijn maar weinig mensen die zo maar aan dit bedrag kunnen komen, hebben of kunnen lenen.

 10. @Sander, als hij een naam geeft is hij zeker dood (denk aan Bolle) en waarschijnlijk zullen ze ook zijn familie pakken.. Waarom zou Pretu zelfmoord hebben gepleegd.. reken maar dat de grote baas een grote jongen is!

 11. lijkt mij dat Elvis K. niets meer te verliezen heeft.
  het zou toch niet moeilijk moeten zijn om hem de naam van de financier te laten geven tegen straf vermindering.
  Want de grote maffia baas moet ook branden in de hel!!

 12. Burney F, Carlos P, Dangelo D.
  Graag ook achternamen vermelden.

  Wie heeft dat geld aan hun betaald? Half miljoen?

 13. OK maar wie is Burney dan? En waarom wou hij Wiels dood? Met wie is hij gelinkt?