IMG_7219CURAÇAO – De Curaçaose baseballspeler Andrew Jones is geëerd met een eigen straatnaam. De Bonamweg is gisteren in bijzijn van onder andere premier Ivar Asjes en minister Stanley Palm van Economische Zaken, omgedoopt tot Kaya Andruw R.B. Jones.

Andruw Jones is op deze wijze geëerd vanwege zijn prestaties als baseballspeler, waaronder het winnen van vele prijzen en een kampioenschap. De onthulling vond gisteren plaats om 17.00 bij Plasa Mordi Maduro.

IMG_0927

6 reacties op “Eigen straatnaam voor baseballspeler Andruw Jones”

  1. De straat waar ik al jaren woon heeft niet eens eens een naam en moet het adres aangeduid worden met de wijknaam gevolgd door Kavel l-6. Laat ze daar eerst nieuwe namen aan geven voor bestaande straatnamen om te ruilen. Daarnaast moeten nu alle mensen en bedrijven die aan de Bonamweg wonen ongevraagd iedereen een adreswijziging doorgeven of hun briefpapier etc aan laten passen

  2. @verweggistan, Schotte heeft al een straat. Schottegatweg!

  3. Als we akkoord gaan met een Kaya Andruw Jones dan wordt het ook tijd voor een Ben Komproeweg en een Kaya Richard Salas.

    En vooruit, laten we dan ook een weg naar Gerrit Schotte noemen. Bij voorkeur een doodlopende weg.

  4. Ik zou op Curaçao geen straat naar mij genoemd oh sorry natuurlijk hernoemd willen hebben. Maar ja, ik heb gelukkig ook niet zoveel eigen dunk.

  5. Wanneer is de vernoeming naar Miguel Pourier aan de beurt?

  6. Andruw Jones was ongetwijfled een begenadigd baseball player, maar haalt recentelijk alleen maar de pers met mishandeling van zijn vrouw, dronkenschap en wangedrag in louche nachtclubs.

    Dat men er desondanks toch toe over gaat een straat naar hem te noemen geeft wel aan hoe diep we moreel gezonken zijn op dit eiland.