• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De Staten hebben een motie van wantrouwen tegen Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels verworpen. Met elf stemmen tegen en acht stemmen voor haalde de motie het niet. Wiels lag onder vuur vanwege vermeende cv-fraude, vriendjespolitiek en misbruik van publieke gelden.

15 reacties op “Motie van wantrouwen verworpen in debat-Wiels”

 1. All these political parties are the same s***. The only difference is the color of their party flags.
  Hopeless.
  20 years of PAR and now a few years of “new blood” turns out ot be more of the same.

 2. Eerst moet Jacob G Dekker tot personan non grata warden verklaard omdat hij Curacao in een slecht daglicht plaatste.. Wanneer gaat men de politici van Curacao tot non grata verklaren? Die zetten namelijk Curacao daadwerkelijk in een kwaad daglicht!

 3. Ik hou normaliter wel van dat gepassioneerde caribische/latino achtige sfeertje, met veel woorden iets brengen wat hier in koud kikkerlandje met 1 hoofdknikje wordt gecommuniceerd. Maar gisteren was over the top, too much, het kon echt niet. Beschamend, dit was geen leuke couleur locale meer, met iets waarvan we konden smullen. Nee, het was walgelijk, een genante vertoning, het gedrocht Asjes-Rosaria begint steeds wrangere vormen aan te nemen. Ik ben niet snel bang, integendeel, mijn nieuwsgierigheid wint het altijd van mijn angst en ik zie het gevaar vaak te laat in. Maar hier ziet toch iedereen het gevaar? Een liegende en bedriegende premier, die zijn zwetende best doet, om lezend van een briefje, een reeks aan lariekoek te verkondigen! Lyer lyer, pants on fire, viel me tegen dat zijn broek niet spontaan in de fik vloog!

 4. Het flexibele geweten van het Curacaohuis.

  In de functieomschrijving van een GevMin Curacao staat op http://www.kgmc.nl/werving-selectie/vacature/openbaar-bestuur/directeur-kabinet-gevolmachtigde-minister-curacao:

  “Hiernaast behartigt de gevolmachtigde minister enkele consulaire taken van Curaçaoënaars in Nederland en draagt hij daar waar mogelijk bij tot een positief imago van Curaçao en Curaçaoenaars in Nederland.”

  Volgens Asjes doet ze dat perfect.

 5. “they won the battle, but lost the war”

  Ze hebben het alleen nog niet door

 6. http://www.partidopais.com/website/contactus

  Hier kun je Pais wat laten weten als je daar behoefte aan hebt.
  Ik heb ze laten weten dat na de beschamende vertoning van gisteren dat ze op mijn stem niet meer hoeven te rekenen.

 7. Parlementscircus Asjes-Wiels-Rosario:

  “De Leugen regeert”

  En we hebben het allemaal mogen horen en zien.

 8. Dit is het definitieve faillissement van PAIS, weer heeft Rosaria de ruggegraat van een weekdier getoond.

  Ik zou het toejuichen als er bij de volgende verkiezingen een lijst Leeflang zou komen. Mijn stem heeft ze. Laat haar nu al vast op zoek gaan naar geschikte lijstgenoten die vooral integer en eerlijk dienen te zijn.

  Laten we allemaal gaan voor lijst PIK, nee niet die charlatan van MFK maar Partido Integridad Korsou.

 9. @Tuna. Elke staten zakken voor onderdeel integriteit… Beter om het op te doeken!

 10. Hoe het ook uitpakte, mijns inziens zat de oppositie zat er voor het volk en de waarheid,.
  En PS + Pais voor eigenbehoud en volksverlakkerij. Van PS verwacht je dat, van Rosario weten we dat we niets meer te verwachten hebben.

 11. de vloeibare ruggegraad van Rosaria in volle glorie!

 12. Wat een trieste bedoeling toch die regeerders hier,wat een slappe was.Geen greintje fatsoen.
  En zich maar afvragen waarom er steeds meer criminaliteit is.Auto` en motoren racen door woonwijken heen.Je durft s`avonds je ramen en deuren geeneens open te laten.
  Voor 25 gulden slaan ze je een hersenschudding met een kolf van hun pistool.als je geluk hebt.Steeds meer bedrijven die stoppen,steeds meer werkelozen.

  Als een regering niet het goede voorbeeld geeft krijgen de burgers ook meer maling aan alles.
  We glijden steeds verder af.En we weten helaas al wie er weer bij de volgende verkiezingen gaan winnen en dan is echt het hek van de dam.
  Heel erg verdrietig,er zijn hier zoveel goedwillende mensen ,maar alles wordt verpest door een paar zakkenvullers.

 13. De huidige staten zijn dus gisteren gezakt voor het onderdeel Integriteit. Pais is zeer zeker onderuit gegaan en daar zal ik absoluut niet meer op stemmen, ze hebben langzamerhand wel bewezen gewoonweg met hetzelfde sausje overgoten te zijn als de rest van de meeliegende bende.

  Want als je hier niet tegen kon stemmen, dan ben je medeplichtig aan het uitzenden van een ambassadrice die door de rijksministerraad niet meer vertrouwt kan worden aangezien ze de waarheid in een hoop situaties nu al geweld heeft aangedaan.
  Curaçao heeft de als exporteur van criminaliteit en onbetrouwbaarheid zijn naam weer eer aangedaan en dat geniet dus de instemming van een groot deel van de staten.

  Leeflang is als enige overgebleven voor mij die de rug recht heeft gehouden, de rest is of zelf niet te vertrouwen of zijn bezig de partijpolitiek te promoten maar zijn geen haar beter dan nu ook Pais.

 14. tis stil an de overkant tis stil an de overkant !!
  blanco stemmen of julli hebbe nix te stemme bei di volgende verkiezingen or no ??

 15. En dan hoor ik ons stamhoofd gisteren op zijn bekende arrogante manier zeggen dat zij niets te bewijzen hebben, maar voor jouw info hier hebben wij het zo’n bewijs dat je niet in staat bent dit land te besturen.