• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

statenCURAÇAO – Amerigo Thodé (MFK) verraste in het debat over Marvelyne Wiels over het ontslag van de persvoorlichter van het Curaçaohuis. Toen die niet akkoord ging met haar ontslag, stuurde Wiels haar een brief waarin ze dat ontslag namens de regering van het land oplegde. Thodé wilde weten hoe dat mogelijk was.

Na een felle opening door onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang, toonde Jacinta Scoop-Constancia (MFK) zich gelijkgezind. Het parlement zou aan geloofwaardigheid verliezen als Marvelyne Wiels aanblijft. Het vervolg was veel minder fel.

Alex Rosaria
PAIS-leider Alex Rosaria, coalitiegenoot van Pueblo Soberano, toonde zich veel behoudender. De documenten zouden niet naar alle Statenleden tegelijk verstuurd zijn. “Je hebt hele dossier. Als Leeflang met meer komt, is dat niet van mij. Check je feiten voor je mij beschuldigt”, reageerde Dick Drayer per sms aan Rosaria. Daarna plaatste Drayer zijn boodschap op Twitter. Humphrey Davelaar (PNP) deed een beroep op christelijke vergeving. Veel waarde hechtte hij niet aan de berichtgeving over de onder vuur liggende Gevolmachtigde Minister, liet hij weten.

23 reacties op “MFK: ‘Wiels passeerde regering bij ontslag’”

 1. Ja die dick draaijer is een makamba met leugens.. wij blijven onze marvelous Wiels steunen!

 2. kleine vergissing Dick:

  Alle statenleden hebben het volledige dossier in hun bezit
  Beter: Alle statenleden DIE EROM GEVRAAGD HEBBEN hebben het volledige dossier in hun bezit.

  PS deed verder geen moeite immers ze waren toch niet geïnteresseerd in de waarheid.

  Dat maakt van Dick geen ‘mentirosa’ maar van de PS-ers (en Alex) zuivere hypocrieten!

 3. die van PAIS ook trouwens…

 4. De hamvraag is : wat heeft Rosaria in ruil voor deze schandelijke vertoning van Asjes gekregen?

  It better be good want zijn imago is definitief down the drain

 5. Bedrogen PAIS stemmers: op wie zouden jullie nu eigen
  Ijk stemmen? MFK? Blanco? Dus geen regering, stuurooos, anarchie? Uiteindelijk stemmen jullie toch op een partij die de meerderheid zal naaien.

 6. Wel grappig dat het MFK licht Jacinta Constantia Marvelyne WIels van grote leugens beticht terwijl Constantia zelf voor meineed (liegen in de rechtszaal) veroordeeld is.

  Dat is net zo gek als de vragen van Amerigo Thode (vader van een drugsdealer) over de dienstreizen van Palm terwijl partijgenoot Schotte honderdduizenden guldens verbrast heft aan dienstreizen, maar toen hield Thode wijselijk (of moet ik zeggen laf?) zijn mond. Zo zoon, zo vader?

 7. as we niet oppassen zal er een nieuwe partij komen die niks met ons heeft te maken.
  deze nieuwe politieke groep heeft namelijk geen verbinding met ons land, en worden niet gehinderd door familie, vriendjes, school genootjes enz.
  de spaanstaligen, makamba’s en chinezen zijn het namelijk zat wat hier gebeurt op hun geliefde eiland.
  deze groep stemmers ongeveer 30% van de stemmers voelen en zien welke richting ons eiland opgaat.
  waar de PAR, PAIS en MFK een goede bodem hadden zulen zij hun eigen politieke groepering oprichten.
  Als deze groep aan de macht komt immers 7 zetels ben je al erg
  ver zullen ze zonder aanzien alle incompetente bestuurders verwijderen, en let op dat zonder vergoedingen aan de ontslaen bestuurders maar op grond van gedegen rapporten en vervolgingen. deze bestuurders eerder zullen gelden terug vorderen of beslag leggen bij de vorige bestuurders en medewerkers.

 8. wat een teleurstelling is PAIS gebleken.
  Asjes is een clown, net als Wilsoe en Rosaria.
  duidelijk.

 9. op niemant kunne julli stemmen whahaha
  or blanco !!

 10. Rosaria is enorm door de mand gegaan met zijn een Plasterk-gelul….

 11. Wat mij betreft mag Rosaria de prijs krijgen voor degene die de kiezers het meest heeft bedrogen. Ook ik heb op PAIS gestemd omdat ik (tegen beter weten in) nog de hoop had dat zij zich zouden onthouden van corruptie, vriendjespolitiek etc.

  Helaas, PAIS is geen haar beter dan de andere partijen, sterker nog, PAIS is nog een graad erger. PAIS heeft immers de kiezers volop voorgelogen over hun zogenaamde integriteit, terwijl Rosaria al wist dat die inegriteit niet zou worden nageleefd.

  Mijn stem krijgt PAIS, mede dankzij alle andere incidenten, in ieder geval niet meer. Een andere partij kan ik niet zo snel bedenken, maar wellicht dat er alsnog een integer persoon zich geroepen voelt om de politiek in te gaan.
  Ik vrees echter van niet.

 12. @ Dasilva Op wie kunnen we eigenlijk stemmen bij een volgende verkiezingen?

 13. Het gespuis verschuilt zich weer eens achter het heilige kruisje

 14. Dit was de laatste kan van Pais om nog wat van het ver afgebrokkelde vertrouwen van de kiezers die op hen gestemd hebben terug te winnen.

  Helaas blijkt het tegendeel waar: de partij die zich tijdens de verkiezingscampagne het toppunt van integriteit toonde blijkt geen haar beter te zijn dan de partijen die zij van corruptie betichtten.

  Laffe, laffe Rosaria, wat heb ik een spijt van mijn stem op jou.

 15. Beste Alex, laat het volgende eens de revue passeren: zachte heelmeesters maken stinkende etterende wonden en uiteindelijk overlijdt de patiënt. Moeten wij echt op zo’n einde wachten ? En ben juist jij de katalisator die ons , het Curaçaoese volk, ten grave gaat dragen. Schaam je, ja, ga je diep schamen.

 16. hebben jullie Raveneau en Wilsoe gehoord?????

 17. typisch Wiels & Asjes, gewoon benoemen en dan antidaterend proberen goed te maken.

  proberen…..

 18. Wat heeft onze regering toch iedere keer met verzonden brieven die niet verzonden blijken te zijn en ontvangen brieven die nooit ontvangen zijn en nu stuurt onze regering een brief aan een (ex) personeelslid die onze regering ook weer nooit geschreven heeft. Internationaal worden toch niet echt voor vol aangezien na zoveel ongein en dat van, naar eigen zeggen, zicht een respectvolle regering noemende regering, ja je blijft lachen.

 19. Christelijke vergeving?! Voor het voorliegen van je volk en het te schande maken van Curacao?

  Pais: hypocriet, PNP: van God los, PAR: bestaan die nog? Is er dan geen enkele weldenkende, niet corrupte partij met een realistische blik?

 20. Chistelijke Vergeving – get dafuk outta here

 21. Davelaar. We zullen het haar vergeven, nadat ze eervol afgetreden is…

 22. De heer Amerigooo heeft zijn tong in ieder geval niet verloren zo te lezen…..
  Even focussen op de ander…dan vergeet je men zijn eigen problemen.

 23. Davelaar.. Je kan pas iemand vergeven als iemand spijt beteugd en vergiffenis vraagt.. Marvelous Wiels doet dat niet..

  Daarnaast worden we het een beetje zat dat we elke keer falende en corrupte politici maar moeten blijven vergeven!