• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

INAUGURAL FLIGHTCURAÇAO – Het eerste vliegtuig van Sunwing is gisteren geland op Hato na een vijf uur durende vlucht vanuit Canada. De passagiers werden hier verwelkomd door Andre Rojer (Curaçao Tourist Board) en Minister Stanley Palm van Economische Zaken.
INAUGURAL FLIGHT (2)

Andre Rojer, marketing director van CTB, benadrukte het belang van deze partnership voor alle aanwezige partijen. Susan Olan van Sunwing voegde eraan toe dat ze zeer enthousiast is over deze samenwerking en de mogelijkheid om klanten een reis naar het eiland te bieden. “Het is meer dan een eerste vlucht naar Curaçao. Het is het begin van een goede relatie die zich voort zal zetten”, aldus Olan.

INAUGURAL FLIGHT (4)

10 reacties op “Directe vluchten van Canada naar Curaçao”

 1. @Edgar,
  Het product Curacao is idd een problem dat ontken ik niet. Maar zodra je nieuwe markten aanboord onstaan er weer kansen. De hotels klagen steen en been. Nou hier hebben ze weer nieuwe klanten.

  En er zijn nog heel veel mensen die niet op het internenleven en niet dagelijk blogs volgens of alles googlen. Er zijn genoeg van de babyboomers die gewoon op plaatjes afgaan en reizen.

  In Canada is er een behoefte ontstaan aan tropiche vakanties in het Caraibisch gebied. Canada is groot en ze reizen nu vaak. Dit is toch echt een positieve ontwikkeling voor Curacao.

  En JA de regering heft veel werk te doen. hoepelijk doen ze dat ook uiteindelijk!

 2. Als minister Palm al zijn snoepreisjes nu eens naar Canada gaat maken, dan wordt het een succes.

  Dan komt Sunwing binnenkort zelfs met een tweede vlucht per week.

 3. Ik hoop dat het een succes wordt. En misschien kan Curacao daar aan bijdragen door met hen naar Canada te vliegen.

  In deze wintertijd ga je dan in enkele uren van plus 30 graden naar min 30 graden.

 4. @Edgar,

  Ik kan me nog herinneren dat er 8-10 jaar geleden elke zondag chartervluchten uit Canada kwamen, onder de naam Skyservice. Ik heb hier namelijk nog op gewerkt. Uiteindelijk is de vliegmaatschappij failliet gegaan, omdat hun partners Sunquest wat miljarden schuld eisten. De vluchten waren elke week wel vol.

  Ik vind een nieuwe samenwerking met Canada geen slecht idee.

  De “snoepreisjes” zijn toch ergens goed voor geweest?

 5. @ RasEchteWereldBewoner

  De vliegmaatschappij is niet het knelpunt…………..het product Curacao is het knelpunt. Wanneer je het nieuws de afgelopen tijd had gevolgd had je de meningen van diverse toeristen kunnen lezen en dan had je ook de rode draad gevonden.

  Blader gerust even terug in Versgeperst en je komt ze vanzelf tegen. Meest veelzeggende was nog de reactie van een aantal bloggers over Curacao.

  Pas wanneer Curacao gaat beseffen dat ze toeristen meer moeten bieden dan zullen we wellicht een kans hebben om er iets van te maken. Tot die tijd vliegt men nog altijd liever naar Aruba dan naar Curacao. Het verschil in toeristen aantallen lijkt me meer dan duidelijk, kun je ook lastig ontkennen.

 6. Weer lekker positeif Edgar. De luchtvaartbranche is een andere wereld na 15 jaar.
  Jamiaca zit ramvol met canadezen. En dat zou Curacao ook kunnen worden. Denk positief en denk aan de mogelijkeheden en denk eraand at de Canadezen niet zo paranoid zijn als amerikanen en nederlanders.

  Is ook weer een mooie mogelijkheid voor locale airlines on partnerships aan te gaan en zo ook mee business te kunnen kijgen. het begint met 1 maar kan uitgroeien tot 3 – 5 vluchten in het hoog seizoen.

  Hebben jullie hun website wel bekeken? Is een groot proffesioneel bedrijf. 35 vliegtuigen. Die komen niet zomaar op een gok.

 7. 10 of 15 jaar geleden waren er ook enige tijd vluchten uit Canada. Uiteindelijk bleek de route niet rendabel en is dus gestopt. Ook deze route zal het niet halen, maar goed: nooit geschoten is altijd mis.

 8. Met al die crimininaliteit komen de toeristen niet…

 9. @Sander, 1 keer per week op zaterdag

  btw Leuke dames in carnaval kostuum!

 10. is natuurlijk goed nieuws.
  maar 2 punten:
  hoe vaak vliegen ze?
  en het is te hopen dat de canadezen niet veel gaan merken van de criminaliteit.