Curaçaose vlagCURAÇAO – Curaçao Tourist Board (CTB) heeft de hulp ingeschakeld van communicatieadviesbureau FleishmanHillard. Het doel is om Curaçao meer onder de aandacht brengen bij de Nederlandse reisconsument. Per 1 januari gaat de samenwerking van start.

Het bureau is ingeschakeld om de PR- en communicatietaken te verzorgen. Het is de bedoeling dat de bekendheid van Curaçao als vakantiebestemming wordt gepromoot door de diversiteit van het eiland onder de aandacht te brengen.

Sparringspartner
“In deze snel veranderende markt zochten wij een partner die creatief, innovatief denkt en daardoor goed en snel kan inspelen op de kansen die zich voordoen. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat we voor een bureau kozen dat enthousiast is over het eiland Curaçao en tegelijk de rol van adviseur en sparringpartner kan invullen in ons team”, aldus CTB-directeur Edward Suares.

Enthousiast
“Met veel enthousiasme gaan we onze expertise inzetten voor het eiland Curaçao. We zijn inmiddels gestart met de werkzaamheden en samen met het team van CTB zullen wij de mooie en unieke kanten van het eiland belichten. Voor de reiziger die voor het eerst het eiland bezoekt, maar ook voor de bezoeker die al vaker Curaçao als bestemming koos, zal er telkens iets nieuws te ontdekken zijn dat zal verrassen”, licht Rosalinde van de Wall, managing director FleishmanHillard toe.

Vakantiebeurs
Het bureau is direct gestart met de voorbereidingen voor de Vakantiebeurs, die van 14 tot 19 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. “Curaçao zal hier met een bijzonder warme en kleurrijke stand aanwezig zijn. Consumenten, partners in de sector en mediarelaties zullen in de aanloop naar de beurs meer horen”, aldus FleishmanHillard .

3 reacties op “CTB schakelt hulp in van PR-bureau”

  1. En dan die domper als je je hebt laten overhalen om naar Curaçao te gaan. Het begint al bij de immigratie op het vliegveld wat nog niet eens goedendag wenst te zeggen, het personeel in het restaurant wat je niet ziet zitten, etc. etc. Bon bini ……………
    Doe wat aan die beroerde werkmentaliteit. Vriendelijkheid kost niets namelijk!

  2. @ Serka di Bo: En vergeet vooral niet de atrako’s op toeristen!!!

  3. Zal wel weer een dure opdracht worden.. maar Curacao staat vrijwel elke dag in het nieuws in Nederland hoor… vooral dankzij mensen als Gerrit Schotte en Marvelous Wiels!