• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OvervallerCURAÇAO – Een 23-jarige student is gisteren rond 20.35 uur op gewelddadige manier overvallen in Otrabanda. Het slachtoffer stond voor de Medische Universiteit aan de Jan Erasmusstraat toen een gemaskerde man met een wapen om de inhoud van haar tas vroeg. 

Ze weigerde haar tas af te geven en werd toen drie keer met de vuist in het gezicht geslagen. Na de tas buitgemaakt te hebben werd hij opgewacht door een andere man en gingen zij ervandoor in een rode auto.

Ooggetuigen
De politie is op zoek naar ooggetuigen of mensen die meer informatie hebben. Er kan contact op worden genomen met het overvalteam via de volgende telefoonnummers: 866-6140, 866-6192, 866-6240 of 866-6109. Dit kan ook door 24/7 te bellen naar 917 of anoniem (108).

12 reacties op “Student (23) op gewelddadige manier overvallen”

 1. Curacao is erger dan een wandeling in Syriee terwijl de bommen vallen en raketten inslaan. 3e wereld-eiland.

 2. @Black Lion

  Gelijk heb je alleen zijn we al tijden de beerput van de Cariben. Het is te krankjorem voor woorden dat een Navarro van PAIS niet onherroepelijk stappen onderneemt als baas van Justitue.
  Het kan zo niet langer. Misschien een idee om mariniers hierheen te sturen en het zaakje eens flink schoonvegen. We hebben allrlei plannen om investeerders hierheen te halen maar slagen er niet in en terecht niemand investeert nog in een failliete boel.
  Nog even zo doorgaan en wordt het Land echt geregeert dloor niet werkenden en mafia.

 3. Ik zie nu met kerst alleen maar feestjes op Curacao.. feestjes waar je 150 of 200 gulden voor moet betalen en elke weekend wel 3 0f 4… daar willen ook de mensen heen die geen geld hebben dus gaan ze roven.. misschien moeten we maar die dure feestjes afschaffen.. Maximaal 25 entrée ofzo.. dan hoeven de rovers ook niet meer te roven..

 4. Misschien een idee dat de politie uit die airco auto’s stapt en gewoon op straat loopt. Wat is daar zo moeilijk aan? De totale afwezigheid van politie werkt dit soort overvallen natuurlijk in de hand. Het politie korps is een complete chaos waar iedere poging tot verandering stuit op tegenwerking en onkunde. De Criminaliteit vaart er wel bij, maar we zakken wel steeds dieper het moeras in.

 5. Ik las dit en ik moest toch even in mijn armen knijpen om te kijken of ik het nou goed had gelezen.
  Een student,wat zal er nou in haar tasje hebben gezeten? precies zoals @nounou zegt ..
  Het is nu ook bijna eind van het jaar en die ‘trash’ willen natuurlijk ook stappen en groots overkomen en dat dan ten koste van anderen.Dan maar hopen dat zo’n studente met 1000 nafl op zak loopt hopen ze dan en hebben zij een goede kerst & oud en nieuw.

 6. Het process gaat heel langzaam maar het is bezig.. Je merkt het bijna niet maar Curacao is in het process om een derde wereld land te worden.. Straks zullen de ydk gaan emigreren naar landen als Haiti en Jamaica omdat Curacao niets meer heeft.. Geen tourist zal er meer komen, De Ned paspoort is ingeleverd, stroom uitval van uren dagelijks, water is alleen te drinken na koken, onderwijs en medische verzieningen zijn er niet meer en gangs zijn de meester op de straat, politie en politici corrupter dan corrupt en niemand is meer veilig… Helaas wil de ydk die niet inzien of is zij te bang om er iets aan te doen.. en curacao zakt dieper en dieper

 7. Het Regeerprogramma voor de komende jaren zegt er dit van:

  “Creëren van een duurzame relatie tussen buurt en politie door introductie
  wijkpolitie en handhaving CFM P5- methode (R13) Bevorderen betrokkenheid
  burger bij preventie (sociale controle) en bestrijding (oog- en oor functie voor de
  politie) van criminaliteit (RA14).”

  Als ik dit programma lees, dan ben ik bang dat men met “ministerie overstijgend” eigenlijk bedoelt dat er niets aan gedaan kan worden omdat nu eenmaal “alles met elkaar samenhangt”

  In het bedrijfsleven kom je dat ook wel eens tegen. Marketing zegt dat eerst de Productie in orde moet zijn, Productie zegt dat er meer geld moet komen van Financien. Financien zegt dat de rendementen dat niet toestaan, en Personeelszaken zegt dat de beloning een lastig punt is.

  Een bedrijf waar de leiding geen charisma heeft, en daar niet doorheen breekt zal snel afzakken. Nu zijn de excuses voor iedereen al klaar gelegd. Als de criminaliteit blijft stijgen, zal door Justitie gewezen worden op de andere sectoren die niet snel genoeg waren..

  “Ministerie overstijgend”…Niemand dus verantwoordelijkheid …en Asjes? Die zeker niet..

 8. ik heb jaren geleden in puerto rico gewoont en dat gelde en nog steeds al heel gevaarlijk, maar kom op, het is hier nu veel erger, ik durf s avonds al helemaal niet meer weg en overdags voel ik me ook helemaal niet veilig, weggaan ? ja misschien toch wel na 22 jaar hier met heel veel plezier gewoont te hebben,. als ik wegga is het met een bloedend hart, maar het wordt alleen maar erger en ze doen NIETS !!!!!!!! ongelovelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Verschrikkelijk voor die jongedame, het zal je dochter of vriendin maar zijn. Ik hoop dat ze er snel bovenop komt. En wat een lafbekken die gasten, om voor de inhoud van een tasje (wat zal het zijn, een telefoon, een pen en wat kleingeld) een onschuldig iemand in het gezicht te slaan en dan met een gereedstaande auto er vandoor te scheuren. Wat een schorem. Ik wens hen de hel.

 10. Curacao gaat verworden tot de grootste Beerput van de Voormalige Antillen. Helaas. Veel Nederlanders, Duitsers en Amerikanen vertrekken. En geven de reclame van mond tot mond door aan vrienden familie en kenissen.
  Helaas.

 11. Dat krijg je ervan als het OM criminelen wel veroordeelt maar vervolgens niet opsluit. Zie Brian Mariano, bijna een jaar geleden tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld en nog geen seconde gezeten.

  Of Nelson dos Santaos, reed bijna een half jaar geleden met hoge snelheid DRIE wandelaars dood en het OM heeft nog niet eens naar deze zaak gekeken.

 12. Ach ja.. wat kan je hierop zeggen?