• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Asbest1CURAÇAO – Het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur meldt dat de asbest bij een huis in Santa Rosa is opgeruimd. Recentelijk is daar asbest gevonden. Na een regenbui vielen een aantal asbestplaten naar beneden die vervolgens op het erf van de buren terechtkwamen.

Asbest2Medio Ambiente i Naturalesa (voorheen de Milieudienst) stuurde er een gespecialiseerd bedrijf op af die de rommel opruimde. Asbest is een naam voor een groep natuurlijke mineralen die uit kleine vezels bestaan die met het blote oog nauwelijks te zien zijn. Asbest is gerelateerd aan diverse beroepsziekten en blootstelling kan daarom gevaarlijk zijn.

Asbest

4 reacties op “Asbest opgeruimd in Santa Rosa”

  1. Je blijft lachen op deze klip (A. Donker)Zie ze staan! de twee bedrijfsleider van het asbest verwerkingsbedrijf,je ziet goed dat ze alle veiligheids maatregelen die er moeten worden genomen zelf heel goed na leven,HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Weet u wat dat kost asbest verwijdering op een gedegen manier?.een vermogen.wat kost deze operatie wel niet,wil de rekening wel eens zien! wn waar heen word het afgevoerd? de mondi ?????????????????????? om de hoek.

  2. @ ergernis: Het aantal huizen wat hier staat met asbesthoudende platen die gelijken op het huidige eterniet, is niet te tellen op het eiland. Verkocht mag het nu niet meer worden, maar toegepast en aanwezig is het op zeer grote schaal.

  3. Wat nu? Dat is geen asbest met gevaar, dat zijn gewone eterniet platen. Wat een hoepla om niks.

  4. Zeker gedumpt richting Playa Canoa….