geld dollarCURAÇAO – Gedupeerde Madoff-beleggers claimen 1 miljard dollar bij de Nederlandse en Canadese vestigingen van accountantskantoor PwC en het Nederlands-Curaçaose trustkantoor Citco. Dat schrijft De Telegraaf. Zij verwijten Citco een gebrek aan controle op de gang van zaken.

Trustkantoor Citco maakte financiële en fiscale verslagen voor twee beleggingsfondsen die een dekmantel waren van het piramidespel van Bernie Madoff. Ook beoordeelde het bedrijf de waarde van de beleggingen. Accountantskantoor PwC controleerde de jaarrekeningen van de fondsen en keurde ze ook goed. Er werd op die manier een beeld voorgespiegeld dat de fondsen een prima investering waren. Beleggers gingen hierdoor voor grote bedragen het schip in.

 

7 reacties op “Madoff-gedupeerden claimen 1 miljard dollar bij Citco”

 1. @Frensel Aaron, Zit je wel diep he!

 2. 1 billion dollar, that is 50000000000 times my two cents.

 3. Please let the auditors sign of on this first.

 4. @Frensel Aaron :
  probeer alsnog te GOOGLEN: Beleggen in gebakken lucht
  en ga dan naar www.ebookinformatief.nl
  Na enige tijd surfen kom je wel terecht bij het GRATIS te downloaden e-boek.
  U kunt ook het boek kopen , maar dan moet U zo’n 60 Euro neertellen.
  Veel succes.
  DON ST

 5. Don, jouw bijdrage aan dit forum is ook gebakken lucht, want je link werkt niet.

  En laat Citco maar flink betalen. Wat kun je voor kwaliteit verwachten van een bedrijf dat personeel niet aanneemt op basis van hun titels maar op basis van hun tieten.

 6. Diegenen die alsnog hun met veel moeite verdiende spaarcenten willen beleggen,
  dienen eerst de hieronder genoemde website te raadplegen en het GRATIS e-artikel te lezen: Beleggen in gebakken lucht.

  http://www.ebookinformatief.nl/Beleggen-Beurs-Sparen.html
  GRATIS: Beleggen in gebakken lucht

  Ook geschrokken van de zwendelpraktijken bij exotische vastgoedbeleggingen zoals Royal Dubai en Golden Sun? Het OM heeft een rapport uitgegeven dat u moet lezen voordat u in beleggingen boven 50.000,- euro stapt. U kunt het rapport “Beleggen in gebakken lucht” gratis downloaden in pdf formaat

 7. Laat de eisers die arrogante Smeets van Citco maar helemaal uitkleden. Die man heeft nog nooit iets voor Curacao gedaan en is het schoolvoorbeeld van het niet erg snuggere zoontje dat zijn succesvolle vader opvolgt maar daar alle capaciteiten voor mist.