• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

H.Joseph3CURAÇAO – Premier Ivar Asjes en minister Whiteman van Gezondheid, Milieu en Natuur hebben aangekondigd dat de Sùr Herman Joseph basisschool watertanks krijgt. Op deze manier kan het regenwater worden opgevangen en vervolgens worden gebruikt voor het onderhouden van de schooltuin.

In periode van droogte worden de watertanks door het ministerie gevuld. Premier Asjes: “Meer scholen moeten watertanks krijgen, zodat leerlingen de schooltuin kunnen onderhouden. Door soortgelijke projecten leren kinderen namelijk samen te werken. Daarnaast zorgt het werken in de schooltuin voor rust onder leerlingen.” Minister Whiteman voegt hieraan toe dat het project kinderen bewust maakt van het belang van de natuur en landbouw.

3 reacties op “Gratis watertanks voor Sùr Herman Joseph basisschool”

 1. In realiteit moet een goeddoende zijn werk doen in het geheim zonder publicatie .
  Want iemand die zijn werk publiceert ,werkt voor de aandacht van de bevolking en niet voor God .
  Een goeddoende die in geheim werken ,werken altijd voor God .
  En die wordt ook belonen door God .
  Als je rechterhand iets doen , dan hoeft je linkerhand niet te weten .
  Anders worden je niet belonen door God .

 2. leuke foto! Kids are so innocent and sweet! Hoop dat ze er samen met de sur goed gebruik van kunnen maken.

 3. Wat een briljant idee van deze TWEE ministers. Kennelijk is er op het eiland erg weinig bestuurlijk werk, dat ze zich , liefst twee man sterk, met de oplossing van dit dringende probleem bezig kunnen houden. Vraagje : Hangen er wel goten aan de daken ? Tip: die grote blauwe plastic vaten zijn uitstekende watertanks. Kosten weinig of niets Ander watervraagje : Loopt Salina nog steeds onder als het regent?