• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PARCURAÇAO – De nieuwe beoogd partijleider van politieke partij PAR is bekend. Voor eind januari zal de nieuwe partijleider bekend worden gemaakt, zegt voorzitter Eduard Braam. Dat meldt Radio Hoyer 2.

“Het wordt een goede keuze en dan kunnen we doorgaan”, aldus Braam. Wie er in de race zijn, wil Braam niet zeggen en van een race is volgens hem ook geen sprake. “Het bestuur heeft een kandidaat naar voren geschoven en die moet nu worden besproken in de partijraad”, zegt Braam. Vervolgens dient de nieuwe partijleider volgens Braam worden aangekondigd tijdens een algemene ledenvergadering.

Uitgebreid proces
Aan de vaststelling van de vorige partijleider ging een uitgebreid proces vooraf van debateren en stemmingen en dat was volgens Braam aan de ene kant democratisch, maar ook langdradig. Verder zorgde het voor veel onrust binnen de partij. Braam ontkent dat de partij op sterven na dood is.

Eduard Braam in gesprek met Rick Hart

8 reacties op “Partijleider PAR bekend”

 1. @Zorro dan wordt jij het toch?
  Ik denk dat de PAR geen flauw idee heeft hoe de bevolking over haar denkt.
  De PAR zal nooit meer aan de macht komen omdat de bevolking de PAR niet lust.

 2. @Sander, Earl Balborda is een leuke.. en Liberia-Peters.. genoeg corruptie binnen de PNP

 3. Ik weet het nu zeker: that Big BlabberMouth Thodé for President! Hij noemt zich nu corruptiebestrijder (oh utopie / daydreamer) Lag tijdens kabinet van zijn makker, de draaideurcrimineel Gerrit (staatsgreep!!) de Raad, te snurken.

 4. Jammer dat er van de PAR zo weinig meer over is en dat PAIS de grootste teleurstelling van de laatste verjkiezingen is geworden. De partij houdt zich bezig met non onderwerpen, neemt geen enkel standpunt in en reist in de persoon van minister Palm feestend de wereld over. En juist daarin dachten we dat PAIS van de mafiose MFK zou verschillen.

  Erg jammer, want PAIS en PAR zijn in beginsel integer, maar hun nonpresteren drijft de kiezer dadelijk weer richting de MAN, PS en MFK zakkenvullers.

 5. @lokoloko,

  waar moet ik dan op gaan stemmen als de PAR en PAIS op sterven nadood zijn?
  alleen de PNP blijft dan over…
  want de rest van de partijen zijn puur maffia partijen.
  met MFK en MAN als gevaarlijkste club!!

 6. Ik weet niet wie de kop boven dit artikel heeft verzonnen, want dat is complete onzin. De kandidaat, die naar voren geschoven zal worden, zal nog door de ledenvergadering gekozen moeten worden. Als er geen tegenkandidaten zijn, kan deze bij acclamatie gekozen worden en anders zal de ledenvergadering een keuze moeten maken. Hopelijk is dit een stap in een serie van maatregelen om de PAR weer terug te brengen als een partij die zich als vanouds kan onderscheiden van andere partijen, maar dat kan enkele jaren duren.

 7. in dat geval zullen julli blanco gaan stemmen bei di volgende verkiezinge !!

 8. Op sterven na dood ? Neen, PAR is reeds dood en moet alleen nog begraven worden maar er zijn geen kistdragers te vinden.
  PAIS is op sterven na dood. Bij volgende verkiezingen: weg PAR, weg PAIS. Wat een mislukkelingen !