centrum mahaaiCURAÇAO – Bij Centrum Mahaai aan de Schout bij nacht Doormanweg is gisteren een 28-jarige vrouw mishandeld. Na een ruzie gooide een andere vrouw de inhoud van een fles ammoniak in het gezicht van het slachtoffer. Die is naar het Sehos gebracht voor medische behandeling.

De politie heeft de 23-jarige R.F. opgepakt als verdachte. Zij is voorgeleid en zit nog vast. Het onderzoek wordt voortgezet.

13 reacties op “Vrouw aangevallen met ammoniak”

 1. @Peter van Dungen, Kan je nu nooit iets positiefs schrijven over Nederlanders?

  Jij zal het wel niet snappen maar men wil alleen in een welvarend land wonen.. Waarom kan Singapore wel welvarend zijn en Curacao niet..

 2. Vrouwen van goede naam en faam, naar normen van Peppie Sulbaran!

 3. Ik snap gewoon niet hoe men elk artikel pakt om iets negatiefs over Curaçao en hun mensen te schijven ongeacht de inhoud van het artikel. In Nederland worden allochtonen geacht het land per direct te verlaten als ze enigszins een minimale compassie vertonen als iets pietluttigs als de anti zwarte pieten campagne. Wat belet de Nederlander die een enorme haat heeft tegen Curaçao en de YDK het land te verlaten en terug te keren naar de oohh zoooo geweldige Nederland. Het is geen geheim dat Nederlanders de meest perfecte mensen in de wereld zijn dat a fte leiden is aan de duizenden negatieve reacties die hier hun weg gevonden hebben.

  Ik zou me dood ongelukkig voelen als ik in een land moest wonen die mij niet aanstaat. Dus neem het goede voorbeeld van onze mensen in Nederland.

 4. Ik vroeg me af: hoe erg en hoe lang moet je getreiterd zijn voordat je tot zo’n daad komt? Kan me niet voorstellen dat het slachtoffer een heilig boontje was.

 5. @miryama en dan ga je met ammoniak smijten??
  ik zal er maar verder niet op reageren…

 6. Ja soms maken bepaalde mensen jou je heel erg boos met hun gedrag . En dan moet je wel aktie nemen.

 7. ja, jammer dat de dushi hende zolangzamerhand aan het veranderen is in sushi hende!!!

 8. @ Edgar
  Prima opsomming van het gedrag van de doorsnee YDK. Gelukkig hebben wij ook nog goeie mensen op Curacao, maar helaas zijn er te veel die voldoen aan de gegeven opsomming, en lijkt het erop dat het alleen maar erger wordt in plaats van beter.
  Merry Xmas.

 9. Ik ben het helemaal een met @ Edgar.

  Walgelijk om te lezen, het heeft met name te maken met de agressiviteit. Zie dat er maar eens uit te krijgen. Sommige mensen voelen zich ook heel hun leven beledigd…….die zullen ook nooit anders gaan denken (beperkt en bekrompen).

 10. Ach ja YdK, wie neemt ze nog serieus?

 11. Helemaal met je eens Edgar. De CTB maakt zichzelf melachelijk met de dushi hende champagne, want me zijn sushi hende.

  Kijk bijvoorbeeld eens door welke opopgeleinde, fraudererende, wanbetalende en witwassende (MFK) politici we ons laten regeren.

 12. Verbaast mij niets, de hufterigheid van de YDK neemt alleen maar verder toe. Men doet zich graag voor als ‘Dushi Hende’, maar in werkelijkheid zijn we zo egoïstisch en hufterig als het maar zijn kan.
  Invalide parkeerplaatsen ?
  Die zijn handig voor degenen die niet willen lopen.

  Afval in de auto of in huis ?
  Hup, gewoon op straat neerdonderen, een ander ruimt het wel op.

  Gedrag in het verkeer ?
  Alsof we nog nooit de verkeersregels hebben gelezen, laat staan hebben begrepen !

  Huisdieren en dieren op straat ?
  Acht, dat zijn slechts gebruiksvoorwerpen, hoef je niet te verzorgen of voorzichtig mee te zijn.

  Iemand durft een ander aan te spreken op zijn/haar gedrag ?
  Dan worden we in ongeveer een halve seconde agressief, want onze tenen zijjn verschrikkelliijk lang. Niemand heeft het recht om MIJ aan te spreken op mijn gedrag, alleen IKZELF bepaal wat WEL of wat NIET mag.

  Dat is helaas de realiteit van tegenwoordig en dat in de tijd van Kerstmis ? Leuke kerstgedachte is dat.

 13. Weer een van onze Dushi Hende.