• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Het overleg tussen de vakbonden en minister Etienne van der Horst van Bestuur, Planning en Dienstverlening zit nog steeds muurvast. Aan Versgeperst.com is gemeld dat het overleg zojuist voor de vierde keer geschorst is. Later op de dag volgt er een persconferentie. 

2 reacties op “Overleg nog steeds muurvast, later persconferentie”

 1. Ik vind het terecht dat ambtenaren voor hun rechten opkomen. Zij zijn de hoekstenen van onze samenleving, en werken keihard om ons eiland vooruit te helpen.

  De benodigde besparingen kunnen we ook bereiken door het paspoort van minister Palm in te trekken, waardoor die niet meer op ‘dienstreis’ kan.

  En Statenleden een salaris betalen overeenkomstig hun opleiding, want wat dacht u dat een Schotte, een Pik Pisas en een Rudney Garmes in het bedrijfsleven zouden verdienen zonder enige opleiding? Een Contstantia zou daar zelfs niet eens aan de bak komen met haar strafblad maar vult nu wel haar zakken als statenlid!

 2. Eens kijken wat onze ambtenaren die tot nu toe zo goed als niets voor hun land hebben overgehad voor stuntwerk gaan laten zien en horen.

  De saamhorigheid, en ook maar enige vorm van een nationaal gevoel zijn ver te zoeken op deze rots. We willen van alles maar hebben er hier geen donder voor over.

  Aanpakken deze bevoorrechte groep en gewoon gelijkschakelen met de gewone man/werknemer. Het gezeik moet eens afgelopen zijn en iedereen moet gewoon gelijk verdelen wat er te verdelen is, dat wil zeggen de lusten en de lasten.