• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OvereenkomstCURAÇAO –  In verband met een politieonderzoek op Bonaire is er in juli 2012 een vrachtwagen met consumptie-ijs van het bedrijf Lovers in beslag genomen. De politie had informatie ontvangen over mogelijke verdovende middelen in deze vrachtwagen. Uit onderzoek bleek dat de infomatie echter onjuist was.

Door het politieonderzoek was het ijs niet meer geschikt voor consumptie. Aangezien tijdens het onderzoek geen strafbare feiten zijn geconstateerd, zijn het Openbaar Ministerie en het Korps Politie Caribisch Nederland met Lovers een schadevergoeding overeengekomen. De waarde van het verloren gegane ijs is vergoed.

4 reacties op “Lovers ontvangt schadevergoeding van OM”

 1. Terecht dat er een schadevergoeding wordt betaald.
  Men mag best onderzoek naar drusgssmokkel, maar wanneer je daarbij schade toebrengt aan de goederen van een ander en vervolgens blijken er geen drugs te zijn………….dan moet je gewoon de schade vergoeden.
  Zou een mooie worden wanneer men alles maar open mag trekken en vervolgens kan zeggen: ‘sorry, wij zijn van de politie, wij zijn onschendbaar’.

  En dit heeft dus niets te maken met de persoon van der Dijs zelf.

 2. Wiwi di Paribu: uw schrijfstijl doet denken aan die van Margareth van der Dijs.

  Die legde de laatste tijd een obsessieve aandacht voor drugsdochter Eline van de Pool aan dedag en zet Gerrit Schotte neer als een heilige.

  Sommige vrouwen hebben op een of andere wijze een zwak voor criminelen, maarv Margareth van der Dijs loopt daar wel erg mee te koop. Ik houd mijn afwijkingen gewoon binnenshuis.

 3. Ik ken Ossie van der Dijs persoonlijk … heb ook als General Manager bij Lovers gewerkt. Inderdaad een zeer excentrieke persoonlijkheid met soms onorthodoxe aanpak en ideeen maar dit wat hier verklaart wordt is pure onzin. Hij zou zich mijns inziens nooit inlaten met drugspraktijken.

  Mensen op Curacao moeten eens stoppen met ongefundeerde opmerkingen van ”horen zeggen” etc alsof ze er zelf persoonlijk bij waren.

  Ik zeg niet dat de man geen fouten heeft gemaakt maar dit soort insinuaties slaat alles … puur onderbuik gevoel en getuigd niet van een objectieve kijk op zaken ..

 4. Tja, de familie van der Dijs wordt met allerhande criminaliteit in verband gebracht.