• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

inval Schotte thumbCURAÇAO – De aangifte van witwassen en valsheid in geschrifte is niet gedaan door Fundashon Akshon Sivil (FAS). Volgens FAS-woordvoerder Ruben Suriel is die aangifte gedaan door een burger die niet verbonden is aan FAS. Dat zegt hij in gesprek met Radio Hoyer 2.

inval schotte mediumFAS deed in oktober vorig jaar al aangifte tegen de ex-premier. Onlangs klaagde de organisatie dat er een jaar na dato niets met de aanklacht was gebeurd. Het Openbaar Ministerie (OM) onthoudt zich voorlopig van commentaar.

Foto’s: John van der Tol

11 reacties op “FAS: ‘aangifte tegen Schotte van iemand anders’”

 1. Next week we’ll that the OM made mistake and any and all ‘finds’ made are not legit…
  Hundreds of remarks in the papers, versgeperst.com, radio, and TV and on the streets all we will hear are churping frogs and crickets
  The public wont have the balls again to stand up and demand change…

 2. Inderdaad Ruben er is nog een aangifte gedaan die niet misselijk is, en wel met heel goed ondersteunend aangeleverd bewijs waar het OM niet omheen kan,dank aan Harry Verstappen.

 3. “consultancy” t.b.v. Robbie dos Santos en Corallo zeker.
  In welke peiode(n)? Tijdens zijn premierschap? Mag dat? Zo nee, daarvoor?
  (in welke kwalitieten heeft hij zich bekwaamd dat hij anderen raad kan geven? (mavo 2).
  Ik kan me maar één ding voorstellen)
  Hij zal toch de herkomst moeten aantonen.
  of waren het mondelinge raadgevingen die cash betaald werden? Zonder fakturen?
  Maak dat de kat wijs
  Als er rekeningen waren, zijn die ook verantwoord in de administratie van degenen die hem betaald hebben? Zo nee, waarom niet?
  In ieder geval moet(en) zijn opgave(n) voor de inkomstenbelasting interessant
  zijn om te onderzoeken.
  Ik kan mij niet voorstellen dat men een inval doet bij zo’n prominent
  figuur als het OM niet heeeeel zeker van zijn zaak is.
  Die fikse betaling van Corallo aan bijslaap v.d.Dijs op haar Amerikaanse rekening welk bedrag kort daarna naar een rekening van Schotte werd overgeboekt geeft natuurlijk ook de nodige vragen. We wachten de ontwikkeling met belangstelling af.

 4. Consultantsinkomen. Oke goed.
  Mogen de inkomsten alle overheidsconsultants nu bekend gemaakt worden?
  Heden en verleden.

 5. Consultantsinkomen van een gesjeesde MAVO student die drie keer faiiliet is gegaan en herhaald veroordeeld is?

 6. Prima verwoord Mike. Maar ja, hij is “consultant in criminal activites “toch? Dan kan je contant worden betaald of misschien is het geld voor de drugs van Thode’s zoon.

 7. @ Serka di Bo

  een half miljoen gedeeld door 50.00 0=……. 10 gulden

 8. Als het consultant-inkomen is, hoop ik voor gladde Gerritje dat ie het heeft aangegeven bij de belastingdienst… zoniet, gaat er direkt 50% inkomstenbelasting vanaf en nog een boete van 100% over de rest. Maakt ie toch nog weer een heel klein beetje goed van de ellende die Gerritje heeft aangericht op dit eiland.

 9. @Mike, Half miljoen gulden zijn ongeveer 50.000 stemmen per 100 gulden.. Kwamen er weer verkiezingen dan?

 10. Het beste wat Schotte kan overkomen is , is toch deze inval. Hij scheurt zijn broek, of alle grote smoelen krijgen een welvoeglijke trap onder hun staart om verder te kunnen gaan kroelen, wat zij al jaren onvermoeid mee bezig zijn. Naar mate alle haatgevoelens en afspiegeling van vuige laster zullen veranderen, veranderen ook hun invloed patronen mee, om zo richting en vorm te geven aan de figuur Schotte. Valt het mee, dan is het een zeteltje erbij, valt het tegen, dan is het ook zo; het leven kent niets beters dan wat gewoon is!

 11. Bijzonder komisch de reactie van Amerigo Thode: ‘Ik vind het respectloos van het Openbaar Ministerie (OM) dat zij zonder mij op te hoogte te stellen, een inval hebben gedaan in mijn partijgebouw”, zegt Thodé.’

  Oftewel, de politie doet een inval in de sede van de Movemientu Forsa Korrupshon en moet de voorzitter van die partij (zelf vader van een veroordeeld drugsdealer) daar vooraf over inlichten? Thode is echt niet goed bij zijn hoofd.

  Nog leuker is de reactie van Schotte vandaag in de Vigilante over de half miljoen die bij hem thuis is aangetroffen: ‘dat is consultantsinkomen’. Welk bedrijf betaalt zijn consultant contant, en meer nog: welk bedrijf betaalt tonnen aan een consultant die nog niet eens de MAVO heeft afgemaakt en daarna al zijn bedrijven failliet zag gaan?

  Arthur Donker heeft gelijk: je blijft lachen op deze klip.