• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Premier Gerrit SchotteCURAÇAO – Woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) Norman Serphos ontkent dat de inval bij het kantoor van de MFK en de woning van Gerrit Schotte te maken heeft met de zaak-Wiels. Over de werkelijke toedracht is nog niets bekend. Later vandaag komt het OM met een persbericht..

IMG-20131209-00047 (1)

16 reacties op “‘Geen link tussen inval Schotte en zaak-Wiels’”

 1. Het beste wat Schotte ooit kan overkomen is, is toch deze inval. Hij scheurt zijn broek…., of alle grote smoelen krijgen een welvoeglijke trap onder hun staart om verder te kunnen gaan kroelen, wat zij al jaren onvermoeid mee bezig zijn. Naar mate alle haatgevoelens en afspiegeling van vuige laster zullen veranderen, veranderen ook hun invloed patronen mee, om zo richting en vorm te geven aan de figuur Schotte. Valt het mee, dan is het een zeteltje erbij, valt het tegen, dan is het ook zo; het leven kent niets beters dan wat gewoon is!

 2. snap nu ineens dat gerrit met de afluister spullen kwam , kan hij strks beweren dat de informatie onrechtmatig is verkregen.
  Gerrit is slim als een grote ……………………………..juist.
  va n iemand die geen cent heeft , leeft gerrit er goed van.

 3. Als ik bij de snek sta weten de meeste ydk mij te vertellen dat de MFK wel er iets mee te maken had.. misschien een goed idee om de connectie toch te onderzoeken..

 4. Benieuwd naar de reacties van papa Hendrik Schotte, die zich nu langzamerhand toch moet gaan beseffen dat hij Curacao veel leed had bespaard als hij die ene spermacel 40 jaar geleden door het toilet had gespoeld.

 5. @Klaas, Politieke actie? Schotte staat al bekend als een straatcrimineel lang voordat hij de politiek inging.. list en bedrog is het enige wat hij doet.. tevens bekend om verschillende bedrijven te laten failliet gaan, oplichten van verzekering, iemand doodrijden, Ondanks getrouwd een officiele byside hebben en zelfs dat is niet genoeg want ik denk nu dat 50 procent van de vrouwen op curacao tussen de 18 en 30 zijn byside zijn geweest.. Deze man zorgt er allemaal zelf voor!

 6. Smullen van weer eens een staaltje van de overbekende Curacaose machtswellust, die gegarandeerd ook weer eens tot niet zal gaan leiden! Energieverspilling.

 7. er zal wel niets te vinden zijn geweest, want hij is zo link als een looie deur.
  maar toch prettig te weten dat er naar hem een onderzoek gaande is.
  dat geeft hoop op rechtvaardigheid!!

 8. Het maakt mij niet uit waarvoor hij gepakt wordt, als ie maar gepakt wordt en er zijn legio opties.

 9. Wel opvalland dat de pers uitgenodigd is om de inval bij te wonen. Zelfs de Nederlandse kranten pakken het groot op. Maakt wel de schijn van de een politieke actie.

 10. oh niet vergeten , neem zijn paspoorten in geef hem een enkelband anders is hij ook weg als Pool of net zoals Robbie 2 santos en komt hij pas terug als het klimaat weer wat gunstiger is.
  Zal toch niet gebeuren dat ze straks die Rotterdammer bij terugkomst ook nog oppakken.
  Trouwens is onze kleine Napoleon nog op het eiland je weet wel die van die brief die hij niet/wel had geschreven richting de VS.

 11. kan een verdachte in een zaak, maak niet uit welke wel aanwezig zijn als statenlid volgende week

 12. Opvallend dat het OM het meteen over de link van Schotte en Moord Wiels heeft..

  Waar rook is is vuur

 13. Bon dia e Bon Simon Schotte…

  Maar de inval heeft niets te maken met de moord op Wiels. Wellicht op wat andere zaken, anders zou er geen inval gepleegd zijn. Duhh.
  Inmiddels is het 9 december en heeft Gerrit al 50000 handtekeningen verzameld voor zijn ‘Reforma’? Nee? Verbaast me niets, maar verder wil ik mij niet wagen aan het uiten van aannames over de werkelijke redenen van deze ‘brutale’ inval. Het volk wacht het rustig af…

 14. Ik geloof de ontkening van het OM wel dat de inval niets te maken heeft met Wiels.Heb zelf ook een inval gehad voor een administratie uit het buitenland die ik hier op het eiland in bezit had.OP het bevelpapier staat duidelijk wie de opdracht heeft gegeven en het waarom.Zal wel met de MFK finans te maken hebben, dus nog niet te vroeg juigen is mijn tip,het is namelijk bekend dat een Raaf vaak zijn buit verstopt waar je het niet kan vinden.

 15. Waarom draagt de man een kroon op het hoofd? Mooie foto van onze Curaçaose ”koning.”

 16. Benieuw wat ze aan hebben getroffen in de woning van Schotte.

  Wellicht lezen we morgen in de Vigilante een lijst met zijn bysides.