MFK-leiderCURAÇAO – Bij het kantoor van de MFK en de woning van Gerrit Schotte is de politie op dit moment bezig met een inval onder leiding van de officier van Justitie. Naar verluidt betreft het een onderzoek naar de zaak-Wiels. Hij is niet aangehouden.

Het is niet bekend of er een aanhouding plaats zal vinden. Het Openbaar Ministerie heeft nog geen commentaar uitgebracht en stuurt later een officieel persbericht uit.

 

IMG-20131209-00043

26 reacties op “Inval bij MFK en woning Gerrit Schotte”

 1. @Ladw, daarom moeten politici die verdacht zijn en uiteindelijk veroordeeld worden ook extra straf krijgen indien zij tijdens het proces het volk probeerde voor te liegen..

  Goed voorbeeld was bv Jacinta Constancia die toen haar broer een ongeluk kreeg in haar dienstauto bij hoog en laag beweerde dat iedereen loog.. dit deed ze niet normaal nee dit deed ze hystirisch en huilend.. en daarna gewoon toegeven dat ze had gelogen…..

 2. En dan heeft Amerigo Thode, vader van een drugscrimineel, die vragen stelt over de dienstreizen van Pais maar laf zijn mond hield toen partijgenoten Schotte, Jamaloodin en el Hakim iedere week feestend de wereld over trokken, zich kandidaat gesteld voor het bestuur van de Kamer van Koophandel.

  Iemand die voorzitter is van een club die witwassers, winkeldiefstalplegers,wanbetalers, meineedplegers, creditcardfraudeurs, verzekeringsfraudeurs gedoogt wil bestuurder worden van de KvK? Hoe haalt hij het in zijn hoofd!

 3. Nee, Zorro, de vrouw op de foto is niet Stella van Rijn want ze draagt geen mantelpakje.

 4. Door of namens zijn partij wordt er kritische opmerkingen gecensureerd en zand in de ogen van zijn stemmers gegooid. Een gevaarlijke ontwikkeling die de geschiedenis van 2e wereld oorlog doet denken. Mensen laat je niet door emotie bespelen.

 5. Is de vrouw op de foto wellicht Stella van Rijn?

 6. Was Stella er ook?

 7. Eindelijk gerechtigheid! De ontmaskering van de schaap in wolfskleren.

 8. Als Soemanta toch eens ging praten…..
  hij is zijn leven dan niet zeker.
  hij moet inmiddels een hoop weten te vertellen over deze Raaf

 9. @Arnie, Hij mag ook ‘gezellig’ doen met de exvriendinnetjes van Gerrit de Raaf..

 10. Serka di Bo, prive fotoslaaf Ramsay Soemanta hult zich in stilzwijgen. Maar hij wordt dan ook flink betaald door Schotte op voorwaarde dat hij zich beperkt tot het maken van foto’s van Schotte met filmsterren en sporters.

 11. @Ladw, zijn loopjongentje die weleens de verkeerde camera meeneemt voert het woord voor hem..

 12. Het beste wat Schotte kan overkomen is , is toch deze inval. Hij scheurt zijn broek, of alle grote smoelen krijgen een welvoeglijke trap onder hun staart om verder te kunnen gaan kroelen, wat zij al jaren onvermoeid mee bezig zijn. Naar mate alle haatgevoelens en afspiegeling van vuige laster zullen veranderen, veranderen ook hun invloed patronen mee, om zo richting en vorm te geven aan de figuur Schotte. Valt het mee, dan is het een zeteltje erbij, valt het tegen, dan is het ook zo; het leven kent niets beters dan wat gewoon is!

 13. Vreemd dat hij nog niet heeft gereageerd.

 14. Huiszoeking zal niet veel opleveren. Gerrit heeft al lang alles verdoezeld.

 15. er zal wel niets te vinden zijn geweest, want hij is zo link als een looie deur.
  maar toch prettig te weten dat er naar hem een onderzoek gaande is.
  dat geeft hoop op rechtvaardigheid!!

 16. Een belangrijke verdachte die nog steeds is niet aangehouden .
  Terwijl dat hij wordt beschuldig in meerdere serieuze grote zaken .
  Op wat wacht de Justitie om hem te arresteren ..
  Op het moment dat hij vluchten naar buitenland .
  Om meer geld te investeren voor zijn aanhouding

 17. dus toch een tap, ( geen bier) maar afluisteren.

 18. Het werd tijd.Gerrit de Raaf heeft weer de internationale kranten (allen met foto) weer eens gehaald waaronder de telegraaf.Weer wat te plakken in je plakboek Raaf, met al die belangrijke mensen zoals die zanger uit Haiti.Dat plakboek heeft ons als bevolking een vermogen gekost en wat het nog gaat kosten,het moge duidelijk zijn dat de regerings periode van Gerrit de Raaf nog een duur staarje zal hebben.

 19. Hen die rekenen op foto’s van Ramsay Soemanta die normaal gesproken iedere scheet van Schotte fotografeert moet ik teleurstellen.

  De camera van Ramsay blijft vandaag in zijn tas.

 20. Het werd tijd en nu doorpakken.

 21. Een connectie met de moord op Wiels, of de wijze waarop deze partij aan geld is gekomen lijken mij twee voor de hand liggende mogelijkheden voor deze inval.
  Hoop dat het OM stevig in zijn schoenen staat.

  Bon siman zullen we maar hopen…….

 22. Yaaaaaaaaaaaay! there is a God!

 23. Fingers crossed!

 24. Vreemd dat Ramsay Soemanta, die normaal gesproken iedere beweging van Schotte op diens en zijn eigen Facebookpagina zet, nu nergens te bekennen is.

  Ramsay, where are you?!

 25. Zou het zijn om zaak Bientu, zaak corrupte politici of moord Wiels.. Zo veel mogelijke redenen natuurlijk

 26. Eindelijk. Leek lang onaantastbaar.