• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Luchtvaartmaatschappijen KLM, Martinair en ArkeFly hebben noodgedwongen besloten al hun vluchten van en naar de Nederlandse Antillen en Aruba uit te stellen. De kisten blijven aan de grond. Gestrande passagiers hebben geen andere optie dan langer op Curaçao te blijven.

De drie vliegmaatschappijen verontschuldigen zich tegenover de reizigers voor het ongemak dat veroorzaakt wordt. Zij raden hun aan om de media te blijven volgen voor nieuwe ontwikkelingen rondom het Europese luchtruim. Wat vinden de reizigers van de hele situatie? Versgeperst.com bracht een bezoek aan vliegveld Hato om de gestrande passagiers te vragen hoe zij deze momenten ervaren.

Reacties
“Eigenlijk moesten wij gisteren naar Nederland teruggaan. Maar je ziet het, we zijn nog hier. Nu zijn we even aan het kijken of we informatie kunnen krijgen en daarna gaan we lekker naar het strand. Mijn vrouw en ik hebben mazzel aangezien wij veel familie hier op het eiland hebben. Wij hebben altijd wel onderdak. Wij reizen met KLM maar ik moet wel zeggen dat ze slechte service leveren. Omdat het een natuurramp is betalen zij één nachtje onderdak, daarna moet je het zelf regelen.”
Familie Boorsma

“We worden zo slecht geïnformeerd en ik vind dat echt niet goed. Er is hier geen enkel personeel die ik kan aanspreken en ik krijg een bandje als ik naar de informatielijn bel. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben en daarom heb ik nu een slecht humeur. Ik heb net al naar mijn werk in Nederland gebeld en gezegd dat ik niet weet wanneer ik er weer ben. Ik zou mijn hond ophalen van een dierenpension en dat moet nu ook uitgesteld worden. Nee, ik ben hier echt niet blij mee.”
Leonie, kwam haar vriend op Curaçao bezoeken

“Verschillende passagiers komen informatie zoeken over hun vlucht. Ik vertel ze dat ze naar de informatielijnen van de vliegmaatschappijen kunnen bellen want meer kan ik niet doen. De meeste reizigers zijn nog in de vakantiestemming, dus pakken ze de bus vanaf Hato en gaan nog even naar het strand.”
‘Airport Police’ medewerker

www.versgeperst.com