politielichtenCURAÇAO – Een truck die goederen wilde afleveren bij Piscaderabaai ter hoogte van de vissershaven is gistermiddag overvallen. Volgens de slachtoffers, twee mannen van 26 en 31 jaar, kwam een man uit de mondi en schoot op de truck met zijn pistool. De twee inzittenden stapten daarop uit en renden weg.

Het voertuig is geraakt bij de beschieting. De verdachte heeft een tas met een grote som geld buitgemaakt en is er vandoor gegaan. Hij is nog voortvluchtig.

Informatie
Het overvalteam van de politie onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar informatie. Je kunt bellen met 8666140, 8666192, 8666240 of 8666109 tijdens kantooruren. Het nummer 917 is 24 uur per dag opengesteld. Ook kun je bellen met de anonieme tiplijn 108.

5 reacties op “Truck beschoten en overvallen bij Piscaderabaai”

 1. @ Jacinto. Waar was de dapperheid van de chauffeur en de chauffeur helper gebleven .

  Ben je gek geworden of zo. Twee man, ongewapend, hebben niets in te brengen tegen 1 idioot (je broer?) met een blaffer. Geen enkele werknemer zal de instructie krijgen om de held uit te hangen met gevaar voor eigen leven. Laast je eens nakijken, Jacinto.

 2. sinds hoekshut er weg is is het een grote boevenbende daar in die hoek. hopelijk gaan de nieuwe ontwikkelingen de boel redden. Vooral ‘avonds niet komen.

 3. Een overval onder verdachte omstandigheden: hoe wist die man dat die truck daar zou komen afleveren en dat ze een grote som geld bij zich zouden hebben? Waarom rijd iemand met een grote som geld rond? Het lijkt weer een inside job te zijn.

 4. Zo een mooie vriendjes Kerstplan heb ik nooit meegemaakt .
  Waarom door alleen één (1) schot hebben die twee inzetting zonder buit gevlucht
  Waarom hebben die twee inzetting niet met de truck weggegaan .
  Waar was de dapperheid van de chauffeur en de chauffeur helper gebleven .
  Want in meeste gevallen zoeken de bedrijven dappere chauffeurs om zo een werk te doen ..

 5. We gaan maar weer www.wikicrimes.org updaten..
  Er valt nog veel te verbeteren bij onze KPC.

  Er wordt weinig gestuurd en weinig planmatig gewerkt en het is beter als de werkprocessen zijn beschreven.. Laten we beginnen met het goed opstellen van een jaarplan en het betrekken van de relevante figuren… We doen maar…? Meedoen..? Laat maar..? Minimale sterkte? Is er een Landsbesluit dan? ..Gut?

  Citaat: “….Tijdens het onderzoek is niet gebleken dat de procureur-generaal betrokken is bij het opstellen van het ontwerpjaarplan en de begroting.
  Zelfs intern zijn er heel weinig ambtenaren betrokken bij het opstellen van het ontwerp jaarplan. Verschillende geïnterviewden hebben aangegeven dat zij geen behoefte hebben om te worden betrokken bij het opstellen van het ontwerpjaarplan en de begroting. Uit onderzoek is gebleken dat de leiding voornemens is om het personeel in de toekomst meer te betrekken bij het opstellen van het jaarplan en de begroting.
  Tijdens het onderzoek is gebleken dat men binnen het korps niet wist of er een minimale sterkte is vastgesteld voor het korps. Zelfs de afdelingshoofden waren niet op de hoogte van de minimale sterkte. De minimale sterkte is echter vastgesteld bij landsbesluit.”

  Bron: Inspectieonderzoek van de Raad voor de rechtshandhaving naar het opsporingsproces van veel voorkomende misdrijven op Curaçao (Dec 2012).