• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Marvelyne WielsCURAÇAO – Buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten Abdalla Hamdan Mohammed Ahmed Alnaqbi, heeft onlangs een beleefdheidsbezoek gebracht aan de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Marvelyne Wiels. Zij ontving hem in Den Haag.

GevMin Wiels en Ambassadeur Ver. Arabische Emiraten BRON KABINET VAN CURAÇAO

6 reacties op “Ambassadeur VAE op beleefdheidsbezoek”

 1. Wat een mens ik denk dat deze ambassadeur zich later rotgelachen heeft. Ms wiels de joke van het Haagse. Het ergste is dat we als Land niet meer serieus genomen worden. Na het Schotte debacle nu aan de Wiels.

 2. Zou die ambassadeur zijn hand terug hebben gekregen?

  Want normaal gesproken laat Marvelyne iets wat ze heeft nooit meer los.

  Zoals haar baantje op het Curacaohuis, ondanks dat ze daar onhoudbaar is geworden door haar vele leugens, het aannemen van haar dochter en het zoontje van Wilsoe.

 3. Ambassadeur Abdalla Hamdan Mohammed Ahmed Alnaqb lacht erbij als een boer die kiespijn heeft (dit is volgens mij een uitdrukking in Nederland die betekend wat doe ik hier).

 4. Binnenkort zal ze toch in de Staten komen?
  Kan ze dan ook vertellen hoe de samenwerking met de VAE verloopt?
  Hakim heeft het grondwerk gedaan. 🙂

  “Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) heeft tijdens zijn bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten vergaderd met Sjeika Lubna Bint Khalid Al Qasimi, minister van Internationale Handel. Dit resulteerde in een voorstel om te starten met handel drijven tussen de hubs van VAE en Curaçao.”

  Hoe staat het ermee?

 5. Ik zie heer geen ambassadrice maar een uit de kluiten gewassen chi-chi pop met CV fraude die alleen maar leugens uitbraakt.

 6. Zie daar de ambassadrice die volkomen ongeloofwaardig is geworden, en dus niet meer serieus genomen kan worden, alweer een lachertje makend van onze politiek.