• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – In Fòntein is een 26-jarige man vannacht thuis opgeschrikt door drie gewapende overvallers. Hij lag in bed en stond op toen hij geluid hoorde en trof twee onbekende mannen met een vuurwapen aan. Onder dwang moest hij op de grond liggen en de derde overvaller snoerde hem de mond met een stuk tape.

De bewoner moest zijn geld afgeven. Daarna begonnen de overvallers op hem in te trappen en te slaan. Vervolgens bonden ze hem vast en doorzochten het huis. Het slachtoffer is zijn portemonnee, auto, diverse spullen en zijn huissleutels kwijt.

Informatie
Het overvalteam onderzoekt de zaak en is op zoek naar informatie. Heb je iets gezien of weet je meer over de vermoedelijke daders? Bel met de telefoonnummers 8666140, 8666192, 8666240 of 8666109. Je kunt ook 24 uur per dag 917 bellen of de anonieme tiplijn op 108.

6 reacties op “Man in eigen huis overvallen en mishandeld”

 1. Tja, die gasten zien dat Brian Mariano een celstraf van een jaar niet uit hoeft te zitten dus wie maakt ze wat.

 2. @ player, klopt helemaal. Alleen erg dat ze nu niet meer de moeite nemen om je op te wachten bij je garage deur maar wachten tot je rustig slaapt. Wat is het volgende, schieten ze je meteen neer zodat ze de moeite niet meer hoeven te nemen om je vast te binden.

 3. Wapenverbod = geen kans om je te verdedigen tegen overvallers
  Vrij wapenbezit = de kans om jezelf en je familie te kunnen verdedigen

 4. @jusn, er worden ook veel feestjes georganiseerd en die zijn erg duur.. en dan moet je natuurlijk ook nog de kaartjes voor de dushies betalen..

 5. Dit is toch je worse nightmare!!!!! Ik zou zeggen Het recht in eigen handen nemen en zorgen dat deze imbecielen nooit meer aan een atraco durven te denken!

 6. Het einde is in zich voor Curaçao. Alsof het de normaalste gang van zaken is. Ergste nog, deze mannen komen waarschijnlijk weg met minimale straffen, of juist helemaal niet, meteen klaar voor de volgende atrako. Deze trend zal niet stoppen in dec, er moet namelijk geld verdient worden om al het feesten te bekostigen.