curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – In de binnenstad is vanaf 23 december een wi-fi-netwerk beschikbaar. Dat heeft minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling vanmiddag bekendgemaakt op een persconferentie in Fort Amsterdam. De overheid is hiervoor in zee gegaan met UTS.

5 reacties op “Wi-fi in Punda en Otrobanda”

  1. Mensen, niet zo zeuren over UTS. Hun telefoonverbindingen (mobiel en vaste lijn) zijn goed, ik heb in de jaren dat ik internet van hen heb maar 1 korte storing gehad en ook het TDS signaal komt vrijwel altijd goed binnen.

    Dat UTS een sociale werkplaats is geworden waar 200 mensen dagelijks niets anders doen dan uit het raam kijken is belachelijk, maar over hun produkt heb ik geen klagen en hun prijzen zijn ook redelijk tot zelfs goedkoop.

  2. @art: UTS is een overheidsbedrijf. Zo kan je weer een berg geld van de belastingbetaler wegmoffelen in de zakken van een paar graaiers. Snappie?

  3. Jammer dat de overheid met UTS in zee is gegaan, dat bekend staat om een langzaam, verouderd en te duur netwerk. Men kan liever gebruik maken van glasvezelaanbieders ipv de UTS een monopolie te geven.

  4. Allemaal prachtig, maar de overheid moet bezuinigen. Wat gaat dit kosten? Het levert niks op.

  5. Danki dios! Kan ik eindelijk weer eens een kop koffie drinken in Starbucks, waar normaal alle stoelen bezet zijn door duffe Wifi nerds.