newmagazineCURAÇAO – De eerste editie van Curaçao Business Magazine is op de markt. Een nieuw tijdschrift met als doel het klein- en middenbedrijf op de hoogte brengen van de laatste economische ontwikkelingen. Het tijdschrift wordt zowel in het Engels als het Nederlands uitgebracht.

Het tijdschrift is in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Nijverheid op de markt gebracht door de Munster Media Group. In het blad worden verschillende onderwerpen belicht, die belangrijk zijn voor ondernemers op Curaçao. Volgens Heather de Paulo, de redacteur van het tijdschrift, kan Curaçao er economisch weer bovenop komen als er hard voor gewerkt wordt en deze visie wordt vastgehouden. Het blad wordt vier keer per jaar uitgebracht en is beschikbaar in het Engels en Nederlands op de website.

9 reacties op “Nieuw businessmagazine voor Curaçao”

 1. @ Ach ja & @ Abraham

  Generalisatie getuigt van het gebrek aan intelligentie in een mens.

 2. @Abraham Mossel, helemaal gelijk, ik ben nog nooit een echt succesvolle YdK zakenman/vrouw tegengekomen, ik ken niet 1 succesvol bedrijf waar een van de slaven afstammende inwoner de eigenaar is!

 3. ja, als u het niet weet dan zal mandrake weten waarom niet in papiaments

 4. Ehh, Er bestaat al zo blad in het Papiamentu. Het heet Empresa Chiki. Het is bij de supermarkt verkrijgbaar, bij de kassa.

 5. Dacht dat Fancisca Curaçaoënaars meer wilde laten lezen…

 6. Inderdaad, waarom niet ook in het Papiamentu? Of is dit boek niet voor de doorsnee Curaçaoënaar bedoeld? Over uitsluiting gesproken…

 7. Omdat het een businessmagazine is.

 8. @Marvelouous M vraagt zich af, Waarom niet in het Papiaments?,ik zal je ff uit je droom halen.Omdat er niet veel YDKers in zaken doen of een eigen bedrijf hebben.De meeste YDKers die werken zijn of ambtenaar of zitten!! in de Politiek,het grote gross houd zich meestal dagelijks bezig met een spelletje onder de boom te spelen,dit spel kan varieren van domino tot aan het beramen hoe de volgende atraco uit te voeren.

 9. Waarom niet in Papiaments?