ZeeCURAÇAO – Bij een scheepsongeval vlakbij Cuba zijn vijf Curaçaose bemanningsleden betrokken geraakt. Een van hen is overleden, eentje is gewond en er zijn drie vermisten. Ze waren met een plezierjacht op weg naar Curaçao.

Drie van de vijf bemanningsleden zijn medewerkers van het sleepbedrijf KTK. Hun identiteit is nog niet bekendgemaakt.

7 reacties op “Een dode, drie vermisten bij scheepsongeluk Cuba”

 1. Condoleances aan de nabestaanden van de overledene en heel veel sterkte toegewenst aan de familieleden van de vermisten.

 2. Bartel,
  Erzijn al jachten te koop voor minder dan 100.000 dollar. En verder kan het zo zijn dat ze hem samen kopen.

 3. Ik vrees het ergste.. Veel sterkte voor de familieleden en vrienden

 4. Ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen en familieleden van dit ongeval en in het bijzonder naar onze schoonzoon en zoon van KTK-Kapitein Nelo Craane, Ramses Craane (Kapitein der Koninklijke Landmacht voor het Koninkrijk der Nederlanden).

 5. Beste bartel. het verwonderd me dat je zo bot kan zijn. er worden mensen vermist. er heerst verdriet en verwarring en je zegt lekker ff dat het je een ongebruikelijke aankoop lijkt. hoezo dan,. voor hetzelfde geld heeft persoon in kwestie jaren gespaard, of legio andere legale redenen waarom het mogelijk is, en waarom zou een ktk medewrker niet goed verdienen. beetje jammer. the only smelly thing to me at the moment is je ongenuanceerde uitspraak. misschien vind je het geen probleem om mensen onnodig te kwetsen. beetje jammer. maar ja dat is dan weer mijn mening. heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden, familieleden en vrienden

 6. Las in de Amigoe dat een medewerker van KTK naar Miami was afgereisd om een jacht te kopen.

  Lijkt me een ongebruikelijke aankoop en uitgave voor een medewerker van KTK.

  Dit zaakje zou wel eens kunnen stinken.

 7. Triest.. RIP en dat ze de vermisten terugvinden (liever levend).