PolitieCURAÇAO – Bij een snèk in Montaña is het zondag rond 00.14 uur helemaal misgegaan na een optreden van een zanggroep die kerstliedjes zong. Na een ruzie over de betaling reed de leider van de groep in op een vrouwelijk groepslid. Ook mishandelde hij haar zoon, die hulp was gaan halen.

De 46-jarige groepsleider E.S.R. reed eerst met zijn minibus in op de vrouw. Haar zoon reed vervolgens weg om een ambulance en de politie in te schakelen. R. reed vervolgens achter de jongeman aan en mishandelde hem.

Gewond
Moeder en zoon zijn gewond afgevoerd naar het Sehos. De groepsleider was zelf ook niet ongeschonden uit de strijd gekomen en meldde zich in het ziekenhuis voor behandeling. Daar is hij rond 03.00 uur gearresteerd wegens mishandeling en poging tot doodslag. De man is voorgeleid en blijft langer vastzitten.

9 reacties op “Ruzie zanggroep ontaardt in poging tot doodslag”

 1. Genoteerd zie:
  www.wikicrimes.org

 2. dushi YDK??????????
  zolangzamerhand heb ik het idee, dat de Dushi YDK is uitgestorven..
  jammer….!!!

 3. Piet pas maar op door te zeggen dat jij YDK bent want als het aan Fons ligt dan is het knip knip en jij zingt een toontje hoger. Bon pasku allen en tene quidau ku Fons met zijn schaar. Tristu hoor na het zingen van de herdertjes kwamen bij nachte, toen kwam er een of andere gek met z,n van. Waar gaan we met z,n allen naar toe. En Fons je hebt het gehad met YDK toch? Wat let je een enkeltje NDL? Ook in de achterbuurten van de grote steden is er voor jou veel werk voor het geval je wilt sterriliseren. Dus ik zou zeggen neem twee grote bakstenen mee.

 4. Zullen wel weer allemaal onze “Dushi Hende” zijn.
  Wat een schande dat ik ook een YDK ben.

 5. Ik heb het helemaal gehad met d yu Korsow.

  Verplicht steriliseren stel ik voor.

 6. @Tuna: Juist, kersliedjes nan a kaba di kanta!

 7. That’s the Christmas spirit !
  Argwanend naar de plaatselijke bevolking kijken is racistisch maar keer op keer slagen ze er wel zelf in om stereotypen nog eens te demonstreren.

 8. Hoeveel elenden komen wij nog meer te horen en te lezen in deze oproer tijd. Diefstal.moord.poging tot moord,atrakotjes scheer en inslag,met klap op de vuurpijl,er is weer een politici vermoord????????.

 9. Ze hadden net vrede op aarde gezongen zeker ???