• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

KorpspolitieCURAÇAO – Een quad en een auto zijn gisteren rond 04.30 uur met elkaar in botsing gekomen op de F.D. Rooseveltweg. De quad reed op de F.D. Rooseveltweg richting Hato en wilde linksaf de Koranstraat inslaan. Vervolgens werd hij geschept door een auto uit tegenovergestelde richting.

De automobilist reed ook op de F.D. Rooseveltweg en was bezig om een ander voertuig in te halen, met als gevolg dat de auto de quad niet meer kon ontwijken. De 26-jarige quad-rijder liep meerdere verwondingen op en is overgebracht naar het Sehos. Zijn toestand is zorgelijk.

9 reacties op “Quad-bestuurder ernstig gewond bij botsing”

 1. @jacinto, geen quadriders op een fietspad want die rijden de fietsers gewoon omver..

  gewoon verbieden!

 2. @ Jacinto. Om een Fietspad langs de wegen te leggen voor verkeerveiligheid voor fietsen en dergelijk voertuigen .

  O, je wilt alle fietsers dood hebben. Wat een domme opmerking weer, kunstenmaker.

 3. Ja ,eigenlijk moet degene die voor Wegenmaatschappij zorg.met een alternatief komen Om een Fietspad langs de wegen te leggen voor verkeerveiligheid voor fietsen en dergelijk voertuigen .

 4. quad rijders ( de meeste )zijn zeer ongediciplineerd,roekeloos en
  asociale wegegbruikers.
  inderdaad niet meer op de openbareweg. De organisaties die georganiseerd quads rijden gedragen zich over het algemeen zeer gediciplineerd. !

 5. @ Freek. De zin, dat de man linksaf wilde slaan deed mij even wachten op andere berichten. Het AD meldde dat hij reeds afgeslagen was en maakt de snelheid van de automobilist slechts uit voor de mate van de verwondingen, die met hoge snelheid natuurlijk erger zijn. Bij een inhaalmanoeuvre is een hoge snelheid nogal waarschijnlijk, maar is (nog) niet bewezen. Normaal is de verkeersregel van toepassing: rechtdoorgaand verkeer op dezelfde weg gaat voor. Weer iemand onnozel om te denken, dat een quad het van een auto kan winnen.

 6. Quad zouden niet op de openbare weg mogen.. en zowiezo dienen de bestuurders met een helm op te gaan

 7. Tsja, wat zal ik zeggen. Of beter, wat zal ik maar niet zeggen.

 8. Indien de quad bestuurder met te hoge snelheid reed had hij schuld, want de automobilist mag er bij een inhaalmannouevre van uitgaan dat een tegenligger hem met toegestane snelheid nadert.

 9. vreemd volk!
  om half vijf in de ochtend rond rijden op een Quad?
  onder invloed van iets? of gewoon nuchter even lekker scheuren?
  hoe dan ook vreemd….