koingspaar thumb CNWILLEMSTAD – Het bezoek van het koningspaar aan Curaçao zit er weer op. Het paar kwam zaterdag aan op het eiland en bezocht maandag onder andere de Marnix School, Otrobanda en Carmabi. Gisteren zocht het paar de vissers in Westpunt op en daarna Montaña. Dat meldt Caribisch Netwerk.

De populariteit van het koningspaar is op Curaçao zeker niet gedaald bij dit bezoek. Het enthousiasme en de warmte waarmee het paar over het eiland trok, blijft de Curaçaoënaars vast nog lang bij.

Enthousiast
Na het bezoek aan Westpunt, kon een bezoekje aan het Tula museum niet uitblijven. Op de weg terug naar Bandariba volgde een bezoek aan Soto. De bewoners van het plaatsje trokken alles uit de kast: met een dans-act en veel gejuich werd het paar ontvangen. Ook in Montaña was het raak: de Seú-klanken galmden over straat terwijl het koningspaar wederom enthousiast handjes schudde.

Aruba
Het bezoek van Willem-Alexander en Maxima aan Curaçao werd afgesloten met een receptie in de Fortkerk. Vandaag zullen zij met vast evenveel enthousiasme op Aruba ontvangen worden.

maxima en artiest - versgeperst

maxima en willem-alexander versgeperst

2 reacties op “Koningspaar laat Curaçao tevreden achter”

  1. @John, Nederland was er al bezig.. Willem en Max waren hier terwijl Rutte en een grote delegatie uit het bedrijfsleven in Indonesia was… Daar is geld te verdienen en opmerkelijk de geschiedenis speelt in Indonesie niet een grote rol.. tip voor curacao?

  2. En nu weer over tot de orde van de dag. De armoede en werkloosheid bijvooreeld.

    t